DOLAR
32,4374
EURO
34,8362
ALTIN
2.447,29
BIST
9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
KİTAP

CEYHANLI MELİH SEZGİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU…

CEYHANLI MELİH SEZGİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU…
14.08.2022 20:34
0
A+
A-
Reklamlar

İskenderun’da düzenlenen Minik – Yıldız Türkiye Şampiyonası sona erdi.Ceyhanlı Melih Sezgin Türkiye Şampiyonu oldu.

Müsabakalara 73 ilden toplam 4 bin sporu katılırken, 64 ferdi 6 takım kata olmak üzere toplamda 2431 yarışmacı kaydı yapıldı. Şampiyonada, en başarılı il İstanbul,olduğu gözlendi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz yaptığı açıklamada; “iskenderun’da mükemmel bir organizasyona hepimiz şahit olduk; Geçmiş yıllardaki Minik – Yıldız şampiyonalarında yaşanmış olumsuz tecrübelerin ön yargısının ve tedirginliğinin hatırlarda kalacak başarılı bir turnuvaya ve güzel anılara dönüşmesinde büyük emekleri olan organizasyon kuruluna teşekkür ederken minik ve yıldız sporculara emeklerinden dolayı tüm antrenörleri kutladı.

Uğuz ayrıca, bu güzel camianın mensubu ve başkanı olmanın gururunu bu şampiyona vesilesiyle bana bir kez daha yaşatan camiamızın her bir ferdine ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

düzenlenen Karete müsabakalarında Ceyhanlı Melih Sezgin Final müsabakasında yaptığı derece ile Türkiye Şampiyonluğu ve Yılın en iyi Sporcu ödülüne layık görülerek,iki Ödül kazandı.

İskenderun Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik zorlu müsabakalara sahne oldu.iki gün süren organizasyonda minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde 73 ilden yaklaşık 4 bin sporcu kıyasıya mücadele etti.

Müsabakalar sonunda farklı yaş ve kilolarda dereceye girenlere madalyaları verildi.

İstanbul kafilesi ile gelen Ceyhanlı Melih Sezgin,KATA, Grup KATA dalında iki madalya ve grup halinde kupa kazandı.İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları arasında gösterilen Melih Sezgin iki madalyasını ve kupasını alarak, Ceyhan’ın ve istanbul’un gururu oldu.İstanbul’dan Adana’ya gelen kurmaylar ve kafile Ceyhan’a teşekkürlerini bildirdiler.

Ceyhanlı Sporseverler de CRT Programcısı ve yazarı Hüseyin Sezgin’in yeğeni olan Melih Sezgin’i desteklemek için kuzenleri M.Said (turuncu kuşak), Zeyneb (yeşil kuşak), Zehra (turuncu kuşak) İskenderun’a giderek idolleri Melih Sezgin’in heyecanını paylaştılar.

Melih Sezgin’de İstanbul’da spor hayatını devam ettirirken, doğdu topraklardan şampiyon olarak, döneceğim diye verdiği sözünü tutmanın haklı gururunu yaşadı.

Baba Paşa Sezgin de,Analig Şampiyonu,en iyi

ve başarılı Sporcu ödülününü alan oğlumu Bu güne hazırlayan Saygıdeğer Hocamız İbrahim Akbulut’a Sonsuz teşekkür ediyoruz”dediler.

İstanbul ve Ceyhan arasında köprü oluşturan Melih Sezgin Spor Camiası tarafından Toros kaplanı olarak,bilinmektedir.

MELİH SEZGİN KİMDİR ?

Melih Sezgin Adana’nın Ceyhan ilçesi Mangıt Beldesinde dünyaya geldi.Annesi Dilek Sezgin, Babası( Paşa)H.Sezgin

dedesi ihsan Sezgin CRT Program Müdürü ve Yazarı Hüseyin Sezgin’in abisinin torunudur.2009 Adana Ceyhan doğumlu olan Sezgin, 4 yaşında İstanbul’a yerleşti.Halen Gaziosman

paşa Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu 7.Sınıfta okumaktadır.

7 yaşında karate sporuna başladı.Sayısız başarılara imza attı.Gerek uluslararası, gerekse ulusal alanlarda, birçok derece elde etti ve Zirveden hiç inmedi.

2018-2019 Çanakkale uluslararası müsabakada altın madalya 2020-2021de, Çanakkale uluslararası altın madalya kazandı.Karate 34 iller arası Süper Lig’de yine 2018 Süper Lig Şampiyonu,2019 Süper Lig şampiyonluğu, 2021 Süper lig kata şampiyonu.Okullar arası şampiyonluk ve birçok uluslararası ve Yurtiçi şampiyonalarda derecelere sahiptir. Halen istanbul Gaziosmanpaşa Akbulut Gençlik spor kulübünde başarılı Spor hocası İbrahim Akbulut nezaretinde spor hayatına devam etmektedir.

CRT Medya olarak CRT MEDYA nın da Bayrağını zirveye taşıyan Melih Sezgin’i tebrik ediyor Başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.