DOLAR
32,5141
EURO
34,9068
ALTIN
2.424,23
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Nükhet Özdal

Yazar biyografi alanı; Nükhet Özdal; İstanbul’un en güzel, en gelişmiş, en aydın ve kültürel seviyesinin en yüksek ilçesi Beşiktaş’ta dünyaya geldi. Bir kurumda uzun bir süre yöneticilik ve müdürlük yaptı. Çok güzel günlerle; buruk ve ya sevinç olsun te bu günlere geldi. Beşiktaş Çınar Gazetesinde köşe yazarı ve yönetiminde görev aldı. Kendisiyle barışık, insanlara saygılı her şeyden önemlisi yaşadığı ülkesini kendisini çok seviyor ve de tüm canlıların hakların biliyor ve onları da çok seviyor, elinden geldiğince onları da korumaya çalışıyor…

Kombi eğitim kursu ile Profesyonel bir eğitimle kısa sürede öğrenin…

02.09.2022 14:10
0
A+
A-
Reklamlar

Kombi Eğitim Kursu ile hayal ettiğiniz mesleği profesyonel ellerden kısa sürede kolayca öğrenebileceksiniz. Uygulamalı eğitimler, sürekli WhatsApp desteği ve da… Detayları:

Eğitici

Liseden mezun olduktan sonra bir kurdele firmasında üretim ve pazarlama bölümlerinde çalıştı. Ardından oradan ayrılarak araba alım-satım firmasında çalıştı. Daha sonra kombi teknisyenliği eğitimi aldı ve bu alanda kendi şahıs firmasını kurdu. Orada işlerini devam ettirirken işletme bölümünde üniversite eğitimi aldı. Aynı zamanda kendi işinde ustalık ve usta öğretici belgelerini aldı. Üniversite eğitimi alırken kombi hakkında proje yaptı ve şuan proje hakkında ilk adımlarını gerçekleştiriyor.

Merak Edilenler

Kurstan Sonra Teknik Destek Var Mı?

Kombi Tamiri İçin Gerekli Parçaların Bulunduğu Yerlerin Bilgisini Veriyor musunuz?

Ücretlendirme Detayları Nasıl?

Ön kayıt ücreti 200₺’dır. Kursunuz başladığında ücretin geri kalanını IBAN ile veya nakit olarak ödeyebileceksiniz. Evinde veya sokakta uzun süredir hayvan bakan kursiyerlerimiz, bu durumu kanıtladığı taktirde %10 indirim uygulamamızdan faydalanacaktır. Ayrıca bu kursiyerlerimizin fotoğrafları web sitemizde sergilenecektir.

Kısa Sürede Teknik
Bilgi Sahibi Olun

Tüm derslerimizi almanız durumunda;

  • Kısa süre içinde kendi işinizi kurabilirsiniz
  • Bir firmada çalışma imkanı bulabilirsiniz
  • Yeni bir meslek sahibi olabilirsiniz

ÖN KAYIT

Profesyonel
Eğitim Alın

Kendi işinizi yapmak için cesaretli olun, kendinize sonsuz güvenin, istikrarlı olun. Bir amacınız olursa, her zaman başarıya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Petek Çalışma Prensibi90%

Sıcak Su Çalışma Prensibi80%

Kombiyi Devreye Alma70%

Kombi Bakımı ve Onarımı100%

12 Yıllık Tecrübe
Profesyonellik

Kombiyi işin ustasından öğrenin. Uzman desteği alarak bu işi çok daha iyi yapabilirsiniz. 321

ders işledik 97 uzman yetiştirdik 150 kişiye iş imkanı 280 olumlu görüş

Uzman Eğitmen; Bayram info@kombiegitimkursu.com

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.