DOLAR
32,5881
EURO
34,7593
ALTIN
2.507,05
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
KİTAP

Neziha Sarı

İda Körfez Doğa Sporları Grubu İdak Başkanı; Neziha Sarı, dağ, doğa ve gezi hakkında resimler çekiyor ve yaşadıklarını ve gördüklerini, Beşiktaş Çınar gazetesinde görselleştiriyor ve köşesinde yazıyor...

BAHRİ ATAŞ,YUMURTALIK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ…

16.09.2022 17:04
0
A+
A-
Reklamlar

Ceyhan’ın Sevilen ve Sayılan Simalarından eski Ülkü Ocağı Başkanı Bahri Ataş,Yumurtalık Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Adana Büyükşehir Belediyesinde Daire Başkanlığı yapan Bahri Ataş Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik tarafından başkan yardımcılığı görevine atandı.
Bahri Ataş,Aykut Onar ile birlikte Yumurtalık Belediyesi’ndeki ikinci başkan yardımcısı oldu.
Adana Ceyhan ve Yumurtalık’da, duruşu ile herkesin taktir ettiği Bahri Ataş’ın Yumurtalık Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmesi sevinçle karşılandı.

CRT MEDYA DAN ZİYARET

CRT MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özer Yumurtalık Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Bahri Ataş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret de,hasret giderip,Ceyhan ve Yumurtalık konuşuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataş; “Beraber yol yürüdüğüm çok değerli abilerim beni bu kutsal göreve getirdiler.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Bu vesile ile CRT MEDYA nın Yönetim Kurulu Başkanı dostum abim Şahin Özer Hoş geldin, sefalar getirdin.Bugüne kadar bizlere hep destek verdiniz.Bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum”dedi.
CRT MEDYA Olarak,Bahri Ataş Başkan’a başarılar diliyor,Rabbim yolunu açık etsin”inşallah.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.