DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
KİTAP

(Kırmızı Şeytanlar) Stresten Saçı Dökülen Taraftar Kulübü Dava Etti…

(Kırmızı Şeytanlar) Stresten Saçı Dökülen Taraftar Kulübü Dava Etti…
28.01.2023 14:48
0
A+
A-
Reklamlar

Manchester United’a gönül veren bir futbolsever, dökülen saçlarının faturasını kulübe çıkardı.

Futbol, heyecanı ve keyfi olduğu kadar kadar stresi de tavana çıkarabilen bir oyun. Tribündeki taraftarlar da bunu en iyi bilenlerden.

Maçı en az sahadaki oyuncular ve saha kenarındaki teknik direktörler kadar yaşayan futbolseverler için takımlarının başarısı o kadar önemli ki, bazen başarısızlık endişesiyle oluşan stres sağlık sorunlarını bile tetikleyebiliyor.

Andrew Tryan isimli Manchester United taraftarı aslında birçok erkeğin yaşadığı bir sorundan muzdarip. Ancak Tryan dökülen saçlarının nedeni olarak Manchester United yüzünden yaşadığı stresi gösteriyor.

Twitter’da büyük ilgi topladı

Kaybettiği saçlar nedeniyle kulübü dava etmeye hazırlanan Tryan’ın hikayesi sosyal medyada viral oldu. Sadık taraftarın 10 yıl önceki ve bugünkü fotoğrafının yan yana görülebildiği tweet binlerce beğeni aldı.

Manchester United’ın bünyesinde yarattığı stres ve öfke nedeniyle saçlarının döküldüğünü iddia eden Tryan, kulübün yaşadığı kaybın bedelini ödemesini istiyor.

Genç futbolseverin hikayesi sosyal medyanın en çok konuşulan başlıkları arasına girmiş olsa da, henüz Manchester United kulübüne davayla ilgili resmi bir belge ulaşmadığı belirtildi.

10 yıldır şampiyonluğa hasret

Premier Lig’de sezona büyük beklentilerle giren Kırmızı Şeytanlar, dört galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyetle yedinci sırada yer alıyor.

Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in geleceğiyle ilgili tartışmalar sürerken, sezon başında yapılan Cristiano Ronaldo eklemesine rağmen kadronun şampiyonluk ışığı vermemesi taraftarları endişelendiriyor.

Premier Lig’de 12 şampiyonluğu bulunan Manchester United, son olarak 2010/11 sezonunda mutlu sona ulaşmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.