DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
KİTAP

Nahide Açan

Yazar Biyografi Alanı; "ÇUKUROVA BEŞİKTAŞ HATTI" ile İnsanların Güzü, Kulağı ve Sesi olaya çalışan: Nahide Açan, Hatay, Erzin ilçesinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi sivil havacılık ve ulaştırma yönetimi ve Atatürk Üniversitesi büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okudu: Çukurova ve Hatay bölge sorumlusu; Halkın gözü kulağı ve sesi; Nahide Açan’ın haberleri; Nerede ne yaşanıyor ve yaşatılıyorsa, İSTANBUL Adan Zye ve BEŞİKTAŞ Çınar’da Siz değerli okuyucuları ile ( Çukurova-Beşiktaş Hattı) köşesinde…

YAZAR NAHİDE AÇAN ERZİN’DE… ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 108. YILI KUTLANDI…

19.03.2023 21:59
0
A+
A-
Reklamlar

Tüm yurtta olduğu gibi, Çanakkale Zaferi’nin 108.yılı Hatay’ın Erzin ilçesinde de kutlandı.
İlçe Kaymakamlığı ve Erzin Belediye Başkanlığı’nın çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşma Erzin İlçe jandarma Bölük Komutanlığında görevli J. Astsubay Özkan Yeğenoğlu yaptı.

J. Astsubay Yeğenoğlu yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “Şanlı kahramanlık zaferlerimizden biri de Çanakkale Zaferi’dir. Bugün burada bir kez daha Türk’ün ulusal tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 108.yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Atalarımız bu savaşta üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Atalarımızdan kalan bu kutsal topraklar, bizler ve bizden sonraki gelenler tarafından muhafaza ve müdafaa edilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu savaşta canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Çanakkale Zaferi’mizin 108.yılını kutluyorum” dedi.

Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi öğrencisi Kübranur Höberi okuduğu Çanakkale şiirinin ardından Mustafalı Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı Polat Kur’an okudu ve akabinde İlçe Müftüsü Gıyasettin Yılmaz ise duasını yaptırdı. Tören sonrası, Öğretmen Evi Müdürlüğü’nün hazırlattığı Aşure protole ve vatandaşlara ikram edildi.

Törene; Erzin İlçe Kaymakamı Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsa Arslantaş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Üsteğmen Halil Pehlivan, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

YAZAR NAHİDE AÇAN ERZİN’DE; ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 108.YILI KUTLANDI…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.