DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
ALTIN
2.497,50
BIST
9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
KİTAP

Nahide Açan

Yazar Biyografi Alanı; "ÇUKUROVA BEŞİKTAŞ HATTI" ile İnsanların Güzü, Kulağı ve Sesi olaya çalışan: Nahide Açan, Hatay, Erzin ilçesinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi sivil havacılık ve ulaştırma yönetimi ve Atatürk Üniversitesi büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okudu: Çukurova ve Hatay bölge sorumlusu; Halkın gözü kulağı ve sesi; Nahide Açan’ın haberleri; Nerede ne yaşanıyor ve yaşatılıyorsa, İSTANBUL Adan Zye ve BEŞİKTAŞ Çınar’da Siz değerli okuyucuları ile ( Çukurova-Beşiktaş Hattı) köşesinde…

Başkan Altan’dan Ramazan Bayramı Mesajı…

21.04.2023 18:25
0
A+
A-
Reklamlar

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bekir Altan mesajında; “Bayramlar, birliğin ve beraberliğin pekiştiği, küskünlerin kucaklaşıp özlemlerin giderildiği kıymetli günlerdir” ifadelerini kullanarak Konyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Mesajında Payaslilar başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Altan bayramın yüzyılın felaketini yaşayan ülkemiz ve insanlık için sevgi, kardeşlik ve huzura vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Altan kutlama mesajı şu şekilde: “İçerisinde Kadir Gecesi gibi önemli bir geceyi de barındıran Ramazan-ı Şerif’i artık geride bıraktık. Manevi ikramlarıyla gönül hanemizi rızıklandırmaya gayreti içerisinde olduğumuz bu ayda paylaşmanın, gönül almanın, infak etmenin, insana dokunmanın lezzetine vardık. Bayramları toplumsal kaynaşmanın, barış ve huzurumuzun sağlanmasında önemli bir fırsat olarak görmeli ve iyi değerlendirmeliyiz. Toplumsal hayatımızda önemli yeri olan Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın, milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, büyük bir coşku mutluluk içinde kutladığımız, sevdiklerimizle hasret giderdiğimiz ve kucaklaştığımız özel günlerdir. Bu günleri özel kılan aile büyüklerimizle, akrabalarımızla ve sevdiklerimizle birlikte olmamızdır. Bu birlik ve beraberliği bu bayram biraz buruk, biraz mahzun yaşayacağız. 6 Şubat’ta 11 ilimizi etkileyen ve yüzyılın felaketi kabul ettiğimiz büyük depremlerle kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın sorumluluğunu taşıyoruz. Payas Belediyesi olarak Depremde ve Ramazan ayı süresince vatandaşlarımızın yanında olduk. Hem şehrimize misafir olarak gelen kardeşlerimizin Hemde ilçemizde vatandaşlarımızın Ramazan’ı en güzel şekilde idrak etmeleri için çalıştık.

Payas ’ta kardeşlerimizle birlikte bu mübarek ayın manevi iklimine uygun bir şekilde idrak etmeye gayret gösterdik. Milletçe el ele, gönül gönüle vererek içinden geçtiğimiz bu zor günleri de güzel günlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; Payaslı Hataylı hemşerilerimin başta olmak üzere gönül ve kültür coğrafyalarımız ile tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Adana, Osmaniye, Çukurova. Hatay ve Mersin bölge basın sorumsusu ve İstanbul Adan Zye ve Beşiktaş Çınar Gazetesi Yazarı Nahide Açan’ın Haberi…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.