DOLAR
32,5649
EURO
34,7693
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
KİTAP

Nahide Açan

Yazar Biyografi Alanı; "ÇUKUROVA BEŞİKTAŞ HATTI" ile İnsanların Güzü, Kulağı ve Sesi olaya çalışan: Nahide Açan, Hatay, Erzin ilçesinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi sivil havacılık ve ulaştırma yönetimi ve Atatürk Üniversitesi büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okudu: Çukurova ve Hatay bölge sorumlusu; Halkın gözü kulağı ve sesi; Nahide Açan’ın haberleri; Nerede ne yaşanıyor ve yaşatılıyorsa, İSTANBUL Adan Zye ve BEŞİKTAŞ Çınar’da Siz değerli okuyucuları ile ( Çukurova-Beşiktaş Hattı) köşesinde…

TVF 1. ligde mücadele eden Hatay’ın tek profesyonel takımı Erzin Yeşilkent spor Kulübü…

08.06.2023 16:47
0
A+
A-
Reklamlar

VF 1. ligde mücadele eden Hatay’ın tek profesyonel takımı Erzin Yeşilkent spor Kulübü, yeni sezon öncesi alt yapıyı güçlendirmek amacıyla geleceğin erkek-kız voleybolcularını yetiştirmeye başladı.

TVF 1. Lig takımı Erzin Yeşilkent spor, ilçede voleybola ilgiyi arttırırken, oluşturulan altyapı sporcuları Erzin Gençlik spor salonunda Kulüp Antrenörü Güntaç Yılmaz nezaretinde çalışmalarına hız verdi.

Erzin Yeşilkent spor Antrenörü Güntaç Yılmaz, amaçlarının yarışmacı bir takımdan ziyade, yetiştirici kulüp olabilmek olduğunu belirterek “Bu anlamda da şehrimizin erkek çocuklarına hizmet eden yapısı vardı. Geçtiğimiz sezon kızlarımızla birlikte yeni yapılanmaya gidildi. Kız takımlarımızı da kurduk” dedi.

Erzin Yeşilkent spor altyapıdan midi küçük kız kategorisine geçen yıl katıldıklarını hatırlatan Antrenör Güntaç Yılmaz “Gelecek sene de inşallah bölgesel lig, kız takımımızla birlikte Erzin’in kızlarına ikinci ligi armağan etmek istiyoruz. Bu sporcularımız da Allah izin verirse ikinci lig takımınızın oyuncularından olacak. Aynı zamanda Ela çok da başarılı bir öğrenci, Dörtyol Fen Lisesi 9. Sınıfta eğitimine devam ediyor. Nehir de Şükrü Paşa Ortaokulunda eğitimine devam ediyor, o da iyi bir liseye gidecek. Sporla eğitimi bir arada götürmeye çalışıyorlar kızlarımız. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum, takımımıza verdikleri emekler için ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Erzin Yeşilkent spor Ela Yağmur İlik, midi kız takımında oynadığını ifade ederek, gelecekte hangi takımda oynamak istediği konusunda henüz bir fikrinin olmadığını söyledi.

Midi Kız takımı oyuncularından Nehir Karacan da, gelecekte Galatasaray Voleybol takımında oynamak istediğini, takım arkadaşlarıyla birlikte ilk maçlarında çok heyecanlandıklarını dile getirerek, ileriki maçlarda daha iyi olacaklarını vurguladı…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.