DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Serap Okçu

Yazar Biyografi Alanı; Serap Okçu, Adana'da dünyaya geldi. Ünlü yazar Orhan Kemal'in yeğeni, Serap Okçu, Şair, yazar ve Tv sunucusu; Vatan gazetesi ve CRT Haber gazetesi gibi, birçok gazetede köşe yazarlığı yaptı. Mavi radyo ve Radyo bir numara programcısı... Serap Okçu diyor ki: “Yüreğimden koskoca bir sevgi bırakıyorum, bütün dostlarıma ne olursa olsun. Mutluluk her zaman vardır. Yeter ki siz gönül kapınızı kapatmayın. Bir adım atana siz daha fazla adım atın ki uzakta mutluluğu aramayın. Çünkü fark edeceksiniz ki mutluluk uzakta değilmiş yanı başınızda… Çok yakınınızda imiş far kedin farkında olun ben karabulutların artık kaybolduğuna inanıyorum. Korkusuzca özgürce gülmek istiyorum, biliyorum ki kalbe sevginin dolması farklı bir şey yepyeni bir güne… Yepyeni bir hayata başlamanın zamanı gelmişte geç kalmış gibiyim sizi üzen sizi gönül gözü ile görmeyen herkesi çıkarın hayatınızdan ve hoş geldin diyerek başlayın hayatınıza yeniden hepinizin gönlünüzdeki sevgiyi yanı başınızda olan sevgiyi bir an önce fark etmeniz dileği ile bütün mutluluklar hepinizin olsun.”

Arkadaşlar ben eleştiriye açık birisiyim fakat eleştiri bile seviyeli olmalı… Ben aklıma geleni yazarım yazdığım gibi…

15.10.2023 00:14
0
A+
A-
Reklamlar

Serap Okçu diyor ki: “Arkadaşlar ben eleştiriye açık birisiyim fakat eleştiri bile seviyeli olmalı benim her yazdığımı beğenip okumak zorunda değilsiniz ben kimseyi burada metazori zoru ile de tutmuyorum sayfamda istediğim gibi yazar çizerim burası benim sayfam beğenmeyen sektire sektire çıkar gider edebiyatın e sini bilmeyen önce kendini yetiştirsin sonra benim karşıma çıkıp eleştiri yapsın sana söylüyorum adam bozuntusu sayfana baktım kayda değer hiç bir şey yok bende seni adam zannetmiştim sayfama geldin boş bir tenekeymişsin meğer şiir yazmayı beceremiyorsan yüreğin kalbin ne olduğunu bilmiyorsan öğren öyle karşıma çık senin gibilere kafamı bile çevirip bakmam ben ben şairim demedim sadece aklıma geleni yazarım benim yazdığım gibi yaz alnını karışlayayım senin sayfamda duruyorsun bir beğenin yok bir şeyin yok yazdığım dörtlüğü bilip bilmeden eleştiriyorsun hey bozuntu sakın ola ki bir yerde karşıma çıkma seni bilgimle sözlerimle yerin dibine sokarım kaçacak delik ararsın gazeteciymişsin ya o gazeteni başına yıkarım senin sakın sakın edebinle yap eleştirini ben senin karşındaki delilere benzemem anlatabildim mi bak korkum yok ismini de yazarım kim olduğun ortaya çıkar benimle dans edemezsin.”

Bir 1 kişi, sarı saç, ders çalışıyor ve yazı görseli olabilir

KALBİM MÜHÜRLENDİ

Kaçtım hep bunca yıl aşktan sevgiden

Zemheri ayazda mutsuz halimden

Sanki yaşıyorum şimdi yeniden

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

La minör çırpınışlardaki gönlüm

Yine aşka döndü kıblede yönüm

Kalbime yok ki söyleyecek sözüm

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

Nice fırtınada ayazda kaldım

Ömrümce ağladım asla yılmadım

Kaderimmiş dedim sustum sarıldım

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

Açılmaz artık hiç sevdaya dedim

Seviyorum dedin sadece güldüm

Maziyi gözümde seninle sildim

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

Yüreğime düşen kordan bir alev

Ayaklarım basmadı kaydı hep yer

Aşk meyi ile sarhoş başımı sev

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

Tükendi hep yaprakları gönlümün

Hazin hazin ağlayan şu ömrümün

Beklenen sabah seherde ölümün

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

Bu gece seni andım efkarlandım

Bir an başını dizlerimde sandım

Yine uykuya küstüm korda yandım

Sus oldu dilim kalbim mühürlendi

Serap Okçu (aşkın gözyaşı)

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.