DOLAR
32,5111
EURO
34,9079
ALTIN
2.434,99
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
KİTAP

SPOR KAMUOYUNA DUYURULUR

SPOR KAMUOYUNA DUYURULUR
04.11.2023 15:10
0
A+
A-
Reklamlar

TFF yi adeta Babalarının çiftliğine döndüren mantığı şiddetle kınıyoruz

Sportif başarıdan ziyade, farklı bir maksatla hareket ettiği izlemi veren TFF somut bir ayrımcılıkla Fenerbahçe aleyhine kararları ödüllendirir hale getirildiği görüntüsü vermektedir.

Hakem skandalları bunun en büyük kanıtıdır. Geçmişte fetö terör örgütünün özellikle Fenerbahçe Kulübüne karşı bilinçli bir şekilde yaptığı şeytanlıklar, kumpaslar tüm kamuoyunun malumudur.
Evet Fenerbahçe haklılığını yıllar süren hukuk mücadelesi ile ispat etsede Fenerbahçe’nin birçok alanda başarısı, maddi manevi kazançları elinden gasp edilmiş ve rakiplerinden çok ileri seviyede olan bir Kulüp dışarıdan bu bizans fetö terör operasyonu ile maddi manevi perişan edilmiştir. Bütün kazanılımları geriye gitmiştir. Geç gelen adalet Fenerbahçe’ye yitirtilenlerini geriye getirmemiştir.

Gelin görün ki benzeri bir durum günümüzde Fenerbahçe’nin rekorlar kırdığı ve mutlak şampiyonluk hedefine yürüdüğü bir sezonda, Fenerbahçe lehine verilen doğru kararların cezalandırıldığı; Fenerbahçe aleyhine verilen yanlış kararların ödüllendirildiği bir hakem organizasyonuyla karşı karşıya bırakılmıştır.

İstifa eden yardımcı hakem Kemal Yılmaz’ı bunun net bir kanıtıdır, İstifa ederek 27 yıllık kariyerini bitiren Süper Lig yardımcı hakemi Kemal Yılmaz, TFF’nin uygulamalarının en çarpıcı ve somut kanıtıdır. Sportif faaliyetlerde toplumsal barışı saboteye yönelik bu tür organize hareketleri esefle kınıyor, sorumlularının hakkında gereğinin acilen yapılmasını ve hakkaniyetli namuslu, toplumun huzuru için ben/biz istedik böyle olacak zihniyetini bir tarafa bırakarak hak ve adaletli herkese aynı yakınlık ve uzaklıkla hizmet verecek, hak edenin hakkının ve emeğinin elinden gasp edilmemesi konusunda hassasiyetleri olan herşeyin gizli kapılar ardında ve pazarlıklarla değil aleni ve Spor Kamuoyunun önünde tarafsız, açık, net bir şekilde yürütülmesi bu görevlerini yürütenlerin zaten asli tutumu olmalıdır. Bu çizgi de ve mantalitede olanlar Spor’a yön vermelidir.

FenerbahçeKulübü

FenerbahçeTaraftarı

Sporkamuoyu

TFF

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.