DOLAR
32,2997
EURO
34,8015
ALTIN
2.407,28
BIST
10.252,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
KİTAP

Nahide Açan

Yazar Biyografi Alanı; "ÇUKUROVA BEŞİKTAŞ HATTI" ile İnsanların Güzü, Kulağı ve Sesi olaya çalışan: Nahide Açan, Hatay, Erzin ilçesinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi sivil havacılık ve ulaştırma yönetimi ve Atatürk Üniversitesi büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okudu: Çukurova ve Hatay bölge sorumlusu; Halkın gözü kulağı ve sesi; Nahide Açan’ın haberleri; Nerede ne yaşanıyor ve yaşatılıyorsa, İSTANBUL Adan Zye ve BEŞİKTAŞ Çınar’da Siz değerli okuyucuları ile ( Çukurova-Beşiktaş Hattı) köşesinde…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Erzin’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı…

24.04.2024 01:53
0
A+
A-
Reklamlar

Cumhuriyet Alanında, Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu çelenk sunumu yaptı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Cumhuriyet Alanındaki tören bu şekilde son buldu.
Törenin devamı Erzin Şehir Stadyumunda gerçekleşti.
Burada da saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
İlçe Kaymakamı Onur Özaydın ve Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu Törendekilerin bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşma Özel Eğitim Uygulama Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Didem Nur Erdem, çocuklar adına konuşmayı ise, Hürriyet Ortaokulu’ndan Belçim Zeren Kara yaptı.
Daha sonra Anaokulu öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Halk Oyunları gösterisi yapıldı.
Program dahilinde bulunan okullararası Çuval, Halat Çekme, Balon Patlatma ve 4×100 metre bayrak yarışı düzenlendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya, plaket ve kupaları verildi.
Tören sonunda, Müzik Öğretmeni Ali Çelen tarafından müzik dinletisi ve oyun havaları gerçekleşti.
Törene: Erzin İlçe Kaymakamı Onur Özaydın, Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Leyla Turgut, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü İsa Arslantaş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Üsteğmen Harun Baykal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu ve Şube Müdürleri, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Sivil Toplum Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.