DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
KİTAP

DP GENEL BAŞKANI UYSAL VE MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ…

DP GENEL BAŞKANI UYSAL VE MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ…
16.06.2022 21:25
0
A+
A-
Reklamlar

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede üretim ve istihdamın artması için büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı

Hülya Erdem, DP heyetini ağırladı

“Ceyhan’ın yıldızı parlıyor”

“Genç nesilleri Ceyhan’da tutmaya çalışıyoruz”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Enerji İhtisas Enerji Bölgesi’nin hayata geçirilmesinin Ceyhan ve Adana için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Millet İttifakı ortağı Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İl Başkanı Mustafa Tümer ve Ceyhan İlçe Başkanı Hüseyin Demiray ile beraberindeki heyet, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erdem, Türkiye’nin enerji geçiş koridorunda bulunan Ceyhan’da planlanan enerji bölgesindeki çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin birinci etabının tamamlandığını, ikinci etap satış çalışmalarının da tamamlandığını dile getiren Başkan Erdem, “Tarım, sanayi ve turizmin önemli bir merkezi olan Ceyhan’da üretim ve istihdamın gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. 20 dakikalık sürede denize, 20 dakikalık sürede yaylaya çıkılabilen Ceyhan ilçemiz geniş altyapı potansiyeliyle yıldızı parlayan bir ilçedir,” dedi.

“KADINLAR, KIZLAR, GENÇLER BAŞ TACIMIZ

Ceyhan’da sosyal yardımlaşmanın en önemli örneklerini sunduklarını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın destekleriyle yol, altyapı, içme suyu çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Erdem, “Kreş, çocuk oyun parkları, kent meydanı, taziye evleri yapmaya devam ediyoruz. Başkanımız Zeydan Karalar sayesinde en önemli sorunumuz olan asbestli boruları değiştirdik. Merkezdeki 31 mahallemizde asfalt ve parke çalışmalarımızı büyük ölçüde bitirdik. 3 mahallemizde devam eden yol çalışmaları da tamamlanırsa Ceyhan’da bu konuda sorunumuz kalmayacak. Kadınlar ve kızlarımıza ayrı önem veriyoruz. Dikimevi Atölyesi kurduk. Kadın Eli Birimi oluşturduk. Bu sayede ilçemizdeki tüm kadınlara ulaşıyor, ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyoruz” diye konuştu. Gençlerin yurt dışına gitme isteğine dikkat çeken Başkan Erdem “Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerimizle, sportif faaliyetlerimizle, sınavlara hazırlık dershanemizle, şenlikler, konserler ve bir dizi çalışmalarımızla genç nesilleri ülkemizde ve Ceyhan’ımızda tutma çabalarımız var” şeklinde konuştu.

“MEMLEKET DERİNDEN BİR NEFES ALSIN”

Misafirperverliği için Başkan Erdem’e teşekkür eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Ceyhan’daki sorunların ülkenin genelindeki sorunlara benzer olduğunu kaydetti. Uysal, “Türkiye’nin her bölgesinin kendine göre hem avantajı hem de dezavantajı var. İnşallah üzerimizdeki şu örtüyü hep beraber kaldıralım. Memleket derinden bir nefes alsın” diye konuştu. Görüşmenin ardından Başkan Erdem, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a Türk Bayrağı ve tablo hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

CRT HABER MERKEZİ

#DemokratParti #CeyhanBelediyesi #CemalEnginyurt #GültekinUysal

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.