DOLAR
32,5991
EURO
34,7956
ALTIN
2.409,60
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
KİTAP

KAYMAKAMLIK KUPASI FUTBOL TURNUVASINDA MERCİN ŞAMPİYON OLDU…

KAYMAKAMLIK KUPASI FUTBOL TURNUVASINDA MERCİN ŞAMPİYON OLDU…
20.06.2022 00:59
0
A+
A-
Reklamlar

Ceyhan’da uzun yıllar sonra düzenlenen Kaymakamlık Kupası futbol turnuvası oynanan final maçında Mercin takımı şampiyon oldu.

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Mahalleler ve köyler arası geleneksel futbol turnuvası yapılan elemeler sonucunda finale Mercin ile Mithatpaşa takımları kaldı. Ceyhan Şehir Stadında Oynanan CRT MEDYA nın da canlı olarak, sunduğu final maçı normal süresi 2-2 Sonuçlandı. Zevkli ve çekişmeli geçen final maçına Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, Siyasî Parti ilçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda sporseverler izlediler.

2-2 biten maç penaltı atışlarına geçildi.Mercin daha önceki yıllardaki tecrübesi ile Penaltılarda güçlü rakibini 7-6 yenerek,Ceyhan Şampiyonu

oldu.Mithatpaşa ise ikinci olarak,bitirse de gönüllerin şampiyonu oldu.

Uzun bir aradan sonra bu yıl Kaymakam Bayram Yılmaz’ın oluru ile Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Abbas Şengül’ün fedakarlığı ile başlayan Turnuvaya katlım güzeldi. Kaymakam Bayram Yılmaz, turnuvanın mahalleler arası işbirliği ve diyaloğun daha da pekişmesi amacıyla düzenlendiği, gençlere kötü alışkanlıklardan uzak spor yapmanın yararlı olacağı hususunda farkındalık oluşturmak maksadı ile turnuvayı düzendiklerini turnuvaya katılan takımları, muhtarları,yöneticilerini ve muhtarlarını tebrik etti. Kaymakam Yılmaz, turnuvada Şampiyon olan Mercin’i, ikinci olan Mithatpaşa yı ve centilmence mücadele veren takımları da tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklana yapan Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Abbas Şengül de, turnuvaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve maçları çok heyecanlı geçtiğini belirterek, katılım sağlayan takımlara ve sporcularına, karşılaşma hakemlerine ve emeği geçen bütün herkese teşekkür etti.

CRT MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özer ise yaptığı açıklamada, yıllardır Kaymakamlık Kupası maçlarını ekipçe adım adım takip ettiklerini belirterek, “Bu yıl uzun bir aradan sonra, turnuvayı hayata geçiren Kaymakamımız Sayın Dr.Bayram Yılmaz’a Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Abbas Şengül’e İlçe Sâğlık Müdürü Hürem Cebeci’ye doktorlara ve memurlarına, Emniyet teşkilatına, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Her maçı adım adım takip ettim yarı final ve final maçını izleyemesem’de CRT MEDYA dan DÜZCE Toplantısından takip ettim.Teşekkürler Matalman ve CRT ekibine.

Milletvekilimizin,meclis üyelerinin siyasilerinin,muhtarların ve sporseverleri kutluyorum.Bir çift sözüm de Adanadan gelen hakemlere;Bazı maçlarda haksızlık yapıp,Kıvrıklı ve Doruk gibi takımların hakkını yediniz.Onlarda helal etmiyordur benim gibi.

Geneline baktığımız zaman Centilmenlik içinde başlayıp Centilmenlik içinde son buldu. inşallah bu Turnuva eski yıllarda olduğu gibi hedefine ulaşır diyoruz.

Mahalleler ve Köyler arası iletişimin geliştirilmesi açısından bu tür sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yararlı olacağını umut ediyoruz. Turnuvaya emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Bütün takımların yöneticilerine,

muhtarlara ve oyuncularına tekrar tekrar teşekkür ediyorum”dedi.

Turnuvanın Şampiyonu Mercin ve ikincisi Mithatpaşa ile Centilmen takımların hediyeleri törenle takdim edildi. CRT HABER MERKEZİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.