DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
KİTAP

TGF’DEN AÇIKLAMA: “2 MESLEKTAŞIMIZI TRAFİK TERÖRÜNE KURBAN VERDİK, ÜZGÜNÜZ.”

TGF’DEN AÇIKLAMA: “2 MESLEKTAŞIMIZI TRAFİK TERÖRÜNE KURBAN VERDİK, ÜZGÜNÜZ.”
23.08.2022 16:36
0
A+
A-
Reklamlar

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF), Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöven için açıklamada bulundu.

Yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;

“Gaziantep Nizip karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren iki meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Canlı yayın aracıyla göreve gitmekte iken otoyolda bir trafik kazası olduğunu öğrenen ve kurtarma çalışmaları için kazanın olduğu yere giden İHA muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöven, o esnada meydana gelen başka bir kazada 14 vatandaşımızla birlikte yaşamını yitirmiştir.

Meslektaşlarımızın haber peşinde koşarken ve yaralılara yardım etmek isterken bu kazada hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür.

Meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, İHA mensuplarına ve basın camiasına başsağlığı dileriz.

G.ANTEP VE MARDİN’DE DE CANIMIZ YANDI

Öte yandan, Gaziantep’te meydana gelen ve 16 vatandaşımızın hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından Mardin’de meydana gelen trafik kazasında da 16 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına da sabır diliyoruz.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.