DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Neziha Sarı

İda Körfez Doğa Sporları Grubu İdak Başkanı; Neziha Sarı, dağ, doğa ve gezi hakkında resimler çekiyor ve yaşadıklarını ve gördüklerini, Beşiktaş Çınar gazetesinde görselleştiriyor ve köşesinde yazıyor...

Mehmetçik İlkokulu Rehberlik Servisi Bal Arısı Gibi…

15.09.2022 17:07
0
A+
A-
Reklamlar

Ceyhan Mehmetçik İlkokulu Rehberlik Servisi yapmış olduğu çalışmalarla takdir topluyor.

Okulların açılmasıyla Rehberlik öğretmeni Psikolojik Danışman Pakize Yumuk ; Özellikle okulöncesi ve 1. Sınıf öğrenci ve velilerine vermiş olduğu uyum programları ve veli eğitim seminerleriyle öğrencilerin oryantasyon eğitimlerine önemli katkılarda bulundu.

Rehberlik Öğretmeni Pakize Yumuk ; “Yapılan bu etkinliklerle amacı çocukların duygularını tanımalarına yardımcı olmak ve kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamaktır” dedi.
Ceyhan Mehmetçik ilkokulu Müdürü Mehmet Atasoy’da, “Bir öğretmeni unutulmaz yapan öğrencinin yüreğine dokunmasıdır.

Öğrencilerimize vakit ayırıp onlarla konuşmaya çalışan, onlara bir şeyler öğretmek isteyen, büyük bir sabırla yardımcı olmaya çalışan değerli öğretmenimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. İyi kalpli, sevgi dolu, kocaman yürekli öğretmenimiz, iyi ki varsınız.”
dedi.

(Ceyhan Mehmetçik ilkokulu Ayaz M. Karakılıç.)
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.