DOLAR
32,5870
EURO
35,0160
ALTIN
2.457,67
BIST
9.765,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Neziha Sarı

İda Körfez Doğa Sporları Grubu İdak Başkanı; Neziha Sarı, dağ, doğa ve gezi hakkında resimler çekiyor ve yaşadıklarını ve gördüklerini, Beşiktaş Çınar gazetesinde görselleştiriyor ve köşesinde yazıyor...

TGF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NECMİ IŞIKSAL ‘IN EN ACI GÜNÜ…

20.09.2022 21:52
0
A+
A-
Reklamlar

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Batı Trakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Işıksal’ın kardeşi Mehmet Işıksal için cenaze töreni düzenlendi.
Törende konuşan TGF Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal”Kardeşimi Genç yaşta kaybettik.Hepimizin başı sağ olsun.Biz TGF olarak büyük ve güçlü bir aileyiz.TGF adına bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Yılmaz Karac’nın şahsında, Levent Altun ve Oğuzhan Bayrak kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum.
İyi ki varsınız, iyi ki böylesine güçlü bir çatının altında sizin gibi dostlara sahibim”dedi.

TGF Başkan Yardımcısı ve Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal’ın bu sabaha karşı hayatını kaybeden kardeşi Mehmet Işıksal (54 )Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 20 Eylül bugün Ailesi ve Sevenlerinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Hasanbey Camiindeki cenaze törenine Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Basın Vakfı adına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Levent Altun ve Basın Vakfı Genel Başkan yardımcısı Oğuzhan Bayrak’da hazır bulundu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’da, yaptığı açıklamada”TGF Genel Başkan Yardımcım ve dostum Necmi Işıksal ‘ın kıymetli kardeşi Mehmet Işıksal ‘ın illet hastalıktan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp,
hakkın rahmetine kavuşması Işıksal Ailesini olduğu gibi TGF Ailesini de yasa boğmuştur Mehmet kardeşim’in vefatından dolayı son derece üzgünüz.Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Bizde Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti olarak,Necmi Başkanımızın kardeşi nadide insan Mehmet Işıksal ‘a Allah rahmet,kederli Ailesine ve TGF Ailesine Sabırlar diliyoruz.Mekanı Cennet olsun Nurlarda uyusun.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.