DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
ALTIN
2.324,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
KİTAP

Popo estetiği yaptıran ünlüler!

Popo estetiği yaptıran ünlüler!
24.10.2022 12:54
0
A+
A-
Reklamlar

Günümüzde kalçalarıyla ünlü olmaları onları adeta bir moda haline getirdi. Aralarında Kim Kardashian, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Jennifer Lopez gibi pek çok ünlünün bulunduğu geniş kalçalı kadınlar dünyanın bütün estetik algılarını alt üst etti. Peki, bu devasa popolarla milyon dolarlar kazanan ünlülerin hangileri doğuştan sahip olduğu kalçalarla değerlendi? Hangi ünlüler ameliyat sonrasında şöhret basamaklarını koşarak çıktı? İşte popo estetiği yaptıran o ünlüler!

Nicki Minaj

Belki de en ünlü popolardan biri ünlü Amerikalı rapçi Nicki Minaj’a ait. Nicki Minaj çektiği video kliplerinde ve sosyal medya paylaşımlarında kalçalarını her zaman ön plana çıkartıyor. Hatta “sex sells” akımının bayrak taşıyanlarından olduğu için de sürekli eleştiriliyor. Nicki Minaj’ın 2000 yılına ait fotoğrafını gördüğünüzde gözlerinize inanamayabilirsiniz!

Kylie Jenner

Ynei jenerasyonun tartışmasız bir numarası olan Kylie Jenner “estetik harikası” etiketini kolay kolay üzerinden atabilecek gibi görünmüyor. Ünlü reality show yıldızı Jenner’ın çok da uzak bir geçmiş olmayan küçüklük halleriyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var.

Rosa Acosta

Dominikli aktris ve model Rosa Acosta’da estetikli popolar listesinde yer alıyor. 2010 yılına ait fotoğrafıyla şimdiki hali arasında büyük fark göze çarpıyor.

Kim Kardashian

Geniş kalça akımının öncüsü Kim Kardashian’ın kalçalarının estetikli olduğu halde neden dünya çapında bir akıma yol açtığı gerçekten merak konusu. Ancak Kim’in eskiden az çok ekranlarda olması eski halini net bir şekilde hatırlamamızı sağlıyor.

Khloe Kardashian

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.