DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
KİTAP

KASIM ÖNÜK OĞLUNA CEYHANDA YILIN DÜĞÜN TÖRENİ YAPTI…

KASIM ÖNÜK OĞLUNA CEYHANDA YILIN DÜĞÜN TÖRENİ YAPTI…
11.09.2022 21:39
0
A+
A-
Reklamlar

Ceyhan’ın Sevilen ve Sayılan simalarından Ticaret Odası Başkanı ve işinsanı Kasım Önük biricik oğlu Ufuk’a dillere destan düğün töreni yaptı.Düğün törenine ilgi oldukça büyük oldu.

Yılar Ailesinin güzel kızı Melike ve Önük Ailesinin yakışıklı oğlu Ufuk dostlarının ve sevenlerinin şahitliğinde hayatlarını birleştirdiler.
Düş Bahçesi Kır Düğün Salonuna güzel gelin Melike ve yakışıklı damat Ufuk el ele meşaleler arasında salona girerken,Önük Ailesi,düğün Törenine gelen konukları kapıda karşılayıp hoş geldiniz diyerek,gönüllere girdiler.Önük Ailesinin Çınarları Kadir Önük,Mustafa Önük ve Kasım Önük konukları kapıda tek tek karşılayıp,gelenekleri ile taktir topladılar. Başkan ilker Önük ve güzel eşi Melike masaları tek tek gezerek,gönüllerde taht kurdular.
Salonda ilk dansı yapan genç çiftler büyük alkış alırken,kendileri’de konukların gözünü kamaştırdılar.

“İLKER ÖNÜK DUYGU YÜKLÜ BİR AN YAŞIYORUM”

Nikah şahitliklerini Fatma ölmez,Saime Beyaz, Zahit Terdi,Arif Hüzmeli, Yiğit İşleroğlu ve Metin tümen’ in yaptığı törende,Başkan Önük, çok anlamlı ve duygu yüklü bir an yaşadığını belirterek, “Bugün çok mutlu ve heyecanlıyım Kardeşim Ufuk’un nikahını kıydım.O benim sadece kardeşim değil, arkadaşım, sırdasım, oda arkadaşım, ortağım, kısaca herşeyim.
Ailemize bir Melike daha geldi Hoş geldi bundan böyle Melike’de benim kardeşim.
Bu nikah akdinde aramızda olmanızdan ve bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı herkese şükranlarımızı sunuyoruz.Gençlerimize, iyi günde kötü günde birbirinizi yalnız bırakmamanızı, hayırlı günlerde birlikte olmanızı ve çocuklarınızın Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup kollayacak evlatlarınız olmasını diliyorum.Allah mesut etsin” dedi.

Melike Yılar ve Ufuk Önük’ün
mutlu günlerinde,Aileleri,Dostları,Arkadaşları ve Sevenleri,Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları,Siyasî parti temsilcileri,muhtarlar,
mahalle sakinleri,amca kızları,amca çocukları,
kuzenler,damatlar,gelinler,Aileleri, akrabaları düğün Törenine katılıp,tören bitene kadar yalnız bırakmayıp gönüllere girdiler.

Güzel gelinin annesi Bahriye Yılar ve damadın annesi Ayşe Önük ile babası Kasım Önük en mutlu günlerinde piste çıkıp oynamayı ihmal etmediler.
Pasta Merasiminin ardından bir kez daha sahneye davet edilen genç çiftler Güzel danstan sonra,Çiftetelli de oynamayı ihmal etmediler.Gelin ve Damatın Aileleri de, tek tek çağırılıp oynatılırken,Genç çiftler Ailelerini oyun oynarken de yalnız bırakmadılar.

KADER DE TÖRENDEYDİ

“Adamım”şarkısı ile son zamanların en çok dinlenilen parçalarından biri haline gelen ve müzik listelerini alt üst eden Ünlü şarkıcı Kader, Ceyhandaki Aile dostunun evlatları Melike ve Ufuk’un hayatlarını birleştirdiği düğüne katıldı.Davetlileri doyasıya eğlendiren Kader, söylediği şarkılarla büyük beğeni topladı.
Düğününde adeta bir konser veren Kader,
ilgi odağı oldu.
Saz ekibiyle sahneye çıkan Kader, ’Adamım’ şarkısı ile yediden yetmişe herkesi oynattı.Hayranları, cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle Kader’i görüntülemek için birbiriyle yarıştı.Kader,”Önük Ailesi benimde Ailem bensiz olmuyor canlarım benim” dedi.
Ayşe ve Kasım Önük ile Genç çifler ise, “ünlü sanatçı Kader’e teşekkür ederek,
seninle gurur duyuyoruz iyiki varsın” dediler.

Görkemli düğün Törenine Belediye Başkanları meclis üyeleri,Siyasi parti temsilcileri,Önük ve Yılar Aileleri,CRT Medya Yönetim KuruluBaşkanı,Damat ve gelinin arkadaşları,Sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri,
Muhtarlar ve Çok sayıda Ceyhan halkı katıldı.
Kusursuz organizasyon’da Halayların Çekildiği,Takı merasimi ve günü ölümsüzleştirmek için çekilen resimlerle görkemli düğün töreni Kader’in final şarkısı ile gecenin geç saatlerinde coşku ile son buldu.
Konvoy ile genç çiftler gezip evlerine gidip geceye noktayı koydular.
CRT MEDYA Olarak,Genç Çiftleri tebrik ediyor,bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.