DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
KİTAP

DİPLOMA DENKLİĞİ verilmeyen YÖK zedeler olarak, 15-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Ankara’ya geldik…

DİPLOMA DENKLİĞİ verilmeyen YÖK zedeler olarak, 15-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Ankara’ya geldik…
22.01.2023 22:31
0
A+
A-
Reklamlar

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

Kendilerinin veya çocuklarının DİPLOMA DENKLİĞİ verilmeyen YÖK zedeler olarak, 15-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Ankara’ya gelerek, veya gelemeyerek, ancak verdiğimiz mücadeleye gerek maddi, gerek manevi gerekse gönül desteği veren bütün kardeşlerimize öncelikle ve özellikle teşekkürlerimi arz ediyorum.

Ankara çalışmalarına katılan arkadaşlarımız şüphesiz biliyorlar. Gelemeyen arkadaşlarımızın da şunu bilmelerini istirham ediyorum, yaklaşık 25 kişilik bu ekip sizleri en iyi şekilde temsil ettiğinden şüpheniz olmasın. Bu beş günlük süre içerisinde boşa geçen bir dakikamız olmasın diye pervane gibi döndük. İktidar, muhalefet, küçük, büyük parti demeden, o milletvekili, bu milletvekili ayırmadan ulaşabildiğimiz herkese ulaştık. Çok ciddi destekler de gördük. (Bu arada, bizi ağırlayan ve destek verenlerin tümüne teşekkürlerimizi arzediyorum.)

Belki zaman zaman gerildik, zaman zaman üzdük veya üzüldük. Ancak, bunların hepsi güzel hatıralar olarak geride kaldı.
Verdiğimiz mücadele ve geldiğimiz nokta çok güzel bir nokta oldu. Kulaklara su kaçırdık, bir duyarlılık ve farkındalık oluşturduk.
Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah. Şair diyor ki; “Tohum saç, bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın.”

Biz tohumu saçtık, mızeağı attık. Sonuç alacağımıza da a inanıyorum.
Rabbimiz buyuruyor ki; “Biz sizin kaderinizi gayretinize bağladık.”
Gayret bizden yardım Allah’tan. Yeter ki biz ümidsizliğe düşmeyelim, gayerti elden bırakmayalım, bir birimizden kopmayalım, grubumuzu büyütme gayretinde olalım ve gelecekte yapacağımız çalışmalara hazır ve duyarlı olalım.
Taş yerinden oynamıştır. Bu gün, yarın yada öbür gün, er yada geç amma mutlaka hakkımız olanı alacağımıza inanıyorum.

Gerçekten mutlu olduğum güzel dostluklarla ve güzel hatıralarla şimdilik ayrılıyoruz Ankara’dan. Ancak, bu iş bitinceye kadar gözümüz, gönlümüz ve aklımız hep burada olacak.
Buraya gelebilen veya gelemeyen bütün arkadaşlarımıza benden yana hak, hukuk helâldir. Cümlemiz birbirimize hakkımızı helâl edelim inşallah.
Bütün dostlara en kalbi, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi arz ediyorum
Hoş kalın, hoşça kalın, Allah’a emanet kalın…

DİPLOMA DENKLİĞİ verilmeyen YÖK zedeler olarak, 15-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Ankara’ya geldik…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.