DOLAR
32,4221
EURO
34,4442
ALTIN
2.488,21
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
KİTAP

DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…

DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ…
21.02.2023 17:56
0
A+
A-
Reklamlar

Merhaba sevgili dostlar,
Saygıdeğer meslektaşlarım;

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşananların ardından, dün akşam saatlerinde Hatay merkezli ikinci bir deprem daha yaşandı. İkincisinin fiziki etkisi birincisinden az olsa da, korku ve endişeleri artırdı. Meslektaşlarımız başta olmak üzere, depremlerde hayatlarını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Sevgili dostlar,
Saygıdeğer meslektaşlarım;
Bu günler zor günlerdir. Bu günler dayanışmamızı göstereceğimiz günlerdir. Böyle günlerde dostluğunu gösteren, evini, kapılarını depremzedelere, gazete, radyo, televizyon, internet haber sitesi sahibi/işletmecisi yayıncı meslektaşlarına açan, maddi ve manevi destekte bulunan tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

DEPREMZEDE MESLEKTAŞLARIMIZI MİSAFİR EDECEK, MİSAFİR ETMEK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZA ARACILIK EDECEĞİZ
Türkiye’nin çeşitli yörelerinden arkadaşlarımızdan gelen, depremzede meslektaşlarımıza yardımcı olma, onları kendi yörelerinde misafir etmek gibi değişik teklifler var. Bunlardan bir tanesini de Ordu’dan Durmuş Karaağaç kardeşimiz, meslektaşımız, hemşehrimiz yaptı. Deprem bölgesindeki illerimizden hasar nedeniyle orada görevini yapamayan bir meslektaşımızı, ailece Ordu’da kendine ait müstakil bir evde misafir edecek. Depremzede meslektaşımız isterse ayrıca kendi işletmesinde birlikte çalışacaklar, birlikte kazanacaklar. Bundan hareketle, depremzede meslektaşlarımızı, Türkiye’nin çeşitli illerinde geçici veya kalıcı olarak görevlerini de yapabilecekleri bir ortamı da hazırlayarak misafir edecek, misafir edecek arkadaşlarımıza da aracılık edeceğiz.

Konu ile ilgili mesajımızın yaygınlaştırılmasını, gruptan veya bu grupta yer almayan arkadaşlarımızdan deprem bölgesi dışına geçici veya kalıcı yerleşmek isteyenlerin özelden bana yazmalarını, kendilerine gelen talep olursa da yine özelden bana iletmelerini bekliyorum.

Başkan Şakir Gürel…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.