DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
BIST
9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
KİTAP

Elifnur Tuğba Yalın

Yazar Biyografi Alanı; AKDENİZ'İN GÖZÜ KULAĞI VE SESİ Şair ve Yazar Elifnur Tuğba Yalın, Adana ili Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. 12 yıldır şiir yazıyor. Üniversiteyi bitirdi ve sosyal hizmetlerden mezun oldu. Alternatif tıp uzmanı. Beşiktaş Çınar ve İstanbul Adan Zye gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor...

CEYHAN KAYMAKAMLIĞI RAMAZANDA DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR ÇADIRI KURDU…

25.03.2023 22:02
0
A+
A-
Reklamlar

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz Ceyhan’daki Depremzede vatandaşlarımıza 1 ay boyunca hizmet edecek olan iftar çadırı kurdurarak, afetzedelerin iftarlarını yapmaları sağlanacak.

“İftar çadırımızda afet bölgesinden gelen depremzede vatandaşlarımız ile Ceyhan’da evleri hasarlı olduğu için evlerine giremeyen hemşehirlerimiz iftar yemeğimizden faydalanabileceklerdir. Ayrıca Şehit aileleri, gaziler, dul, öksüz ve yetimlere, muhtaç ve kimsesizlere, depremzedelere, engelli ve yaşlılara ayrıca özen gösterilecektir.
Çadırdaki iftar yemeğimiz günlük 400 kişilik olacak.

Ayrıca Ramazan ayı (1 ay) boyunca her akşam Ceyhanımızın bir Mahallesi’nde 600 kişiye evlerine iftarlık yemek dağıtacağız.

Rabbim Ramazan-ı şerif-imizi hayırlı etsin.
Allah bir daha böyle büyük felaketleri Ülkemiz yaşatmasın inşallah.” dedi.

CEYHAN KAYMAKAMLIĞI RAMAZANDA DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR ÇADIRI KURDU…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.