DOLAR
32,5304
EURO
34,8798
ALTIN
2.441,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
KİTAP

“BEYAZ ALTIN; TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞI DÜNYANIN DİLİNDE”

“BEYAZ ALTIN; TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞI DÜNYANIN DİLİNDE”
14.09.2023 15:04
0
A+
A-
Reklamlar

Dernek Başkanı İsmail Eyüpoğlu diyor ki: “Taşköprü Sarımsağı Üreticileri Ve Koruma Derneği’ ni kurmuş bulunmaktayız. Bütün üreticilerimiz ve tüketicilerimiz derneğimize üye olabilirler. Dernek tüzüğü için  0544 277 98 36 arayabilirsiniz.

2022 Sezonu için Sarımsak Dişleme Tesisi 2022 Sezonu için toprak analiz cihazı 2022 sezonu için sarımsakta kullanılan ziraii ilaçlar temini ve birçok sosyal faaliyet dernek kapsamında siz değerli üreticilerimize sunulacaktır.  Yaptığımız yada yapacağımız bütün faaliyetler piyasa fiyatlarından daha uygun olacaktır. Derneğimize ilk 500 üye tamamen ücretsizdir.

SARIMSAĞIN FAYDALARI

Pek çok hastalığa karşı vücudu korumaya yardımcı doğal besinlerden bir tanesi olan sarımsak; saç ve tırnak sağlığının korunması, kanserden korunma, cinsel sağlığın korunması, kilo kontrolünün sağlanması, kalp ve damar hastalıkları ile diyabet gibi kronik hastalıklara karşı korunma gibi pek çok alanda faydalara sahiptir.

Taşköprü Sarımsağı Büyük Boy Olarak Nitelendirilen 4- 5 cm Çapındaki Saplı Ürünlerdir. Sapları Kesilmeden Muhafaza edilmelidir. 10 Ay Raf Ömrü Olan Bir Sarımsak Türüdür. Soğuk Hava deposu Yada Buzdolabı ihtiyacı Yoktur. İhracat İçin En Büyük Rol Oynayan Üründür. Kalibre Bakımından Tercih Edilen Ürünler Arasındadır…

Ihlamur dere caddesi Beşiktaş

aşköprü Sarımsağı Orta Boy Olarak Nitelendirilen 2-2,5 cm Çapındaki Ürünlerdir. Sapları Kesilmeden Muhafaza Edilmelidir. 10 Ay Raf Ömrü Olan Bir Sarımsak Türüdür. Soğuk Hava deposu Yada Buzdolabı ihtiyacı Yoktur. Evde Kullanım için Çokça Tercih Edilen Bir Üründür. Güneş Görmeyen Rutubetsiz Ortamda Saklanabilir.

Kastamonulu Market; Ihlamur dere caddesi Beşiktaş İstanbul

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.