DOLAR
32,4325
EURO
34,8475
ALTIN
2.428,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
KİTAP

ERZİN NARENCİYESİ YEŞİLKENT SPOR olarak değiştirilmiştir…

ERZİN NARENCİYESİ YEŞİLKENT SPOR olarak değiştirilmiştir…
14.10.2023 11:49
0
A+
A-
Reklamlar

Erzinli yazar Nahide Açan’ın haberi… Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu takımlarından Erzin Yeşilkent Spor Kulübü Yönetim Kurulu, aldığı kararla yarın başlayacak 2023-2024 Sezonunda kulübün isminin değiştirildiğini açıkladı.

Kulüp daha önce de 6 Şubat 2023 tarihinde Hatay ve çevre illerde büyük yıkıma sebep olan depremde yaşanan kayıpları unutturmamak için de kulüp logosunu ve formasını siyah olarak değiştirdiğini açıklamıştı.

Yeni sezonda yarışmalarda Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor olarak anılacak olan turuncu beyazlı takımın Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Voleybol Kamuoyunun Dikkatine,

Bilindiği üzere ilçemizin ekonomisi tarıma dayalı olup, başlıca gelir kaynağı ise narenciyedir. Erzin Narenciyesi denince limon, mandalina, portakal ve greyfurt ilk akla gelenlerdir.

Bağışıklığı artırmaktan, kanserle savaşmaya kadar birçok faydası olan Erzin Narenciyesi aynı zamanda mükemmel bir C Vitamini kaynağıdır. Sadece bir portakal bile bir gün içerisinde bir insanın ihtiyacı olan tüm C Vitamini içermektedir.

Türkiye Narenciye Üretiminin % 30’luk kısmı şehrimizde yapılmaktadır. Aynı zamanda Erzin Narenciyesi yurt dışına ihraç edilerek ülkemize döviz de getirmektedir.

Erzin Yeşilkent Spor Kulübü olarak, şehrimizin en büyük iki markasını tek isim altında birleştirerek; üreticilerimize destek olmak, Erzin Narenciyesi’nin tanıtımına katkı sağlamak için Kulüp Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla 2023 – 2024 sezonunda Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubunda şehrimizi temsil edecek olan takımımızın adı ERZİN NARENCİYESİ YEŞİLKENT SPOR olarak değiştirilmiştir.

Bundan sonraki süreçte oynayacağımız bütün müsabakalar, yer alacağımız fikstürler ve puan cetvellerinde takımımızın isminin şehrimizin markası ile birleşmesi için gerekli tüm yasal işlemler yerine getirilmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü

Bir 10 kişi, voleybol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.