DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
KİTAP

ŞAİR VE YAZAR YALÇIN MACİT BEYZADENIN KIRMIZI VE AKREBİN GÖZYAŞLARI ADLI ŞİİR KİTAPLARI OKUYUCU İLE BULUSTU

ŞAİR VE YAZAR YALÇIN MACİT BEYZADENIN KIRMIZI VE AKREBİN GÖZYAŞLARI ADLI ŞİİR KİTAPLARI OKUYUCU İLE BULUSTU
25.11.2023 23:10
0
A+
A-
Reklamlar

Şiirleri büyük ilgi ile okunan, edebiyat dünyasının aydınlık yüzü, Yalçın Macit Beyzade’nin Kırmızı ve Akrebin Gözyaşları isimli şiir kitapları raflar da yerini aldı.
Daha önce çeşitli gazete ve dergilerde şiir etkinliklerinde bulanan Yalçın Macit Beyzade ” Beşiktaş Çınar Gazetesine yaptığı konuşmada; şiir hayata başka pencereden bakmaktır. Bazen romanla anlatılmak, istenen duyguları bir mısraya sığdırabiliyoruz. Şiir kalp pasını siler, insanın ruhunu sevgi ve düşünce denizinde yolculuğa çıkarır.

Sevgiyi ve tutkuyu anlatan Kırmızı
Aşkı ve aşkın nar ateşini anlatan
Akrebin Gözyaşlarında. okuyucularımın kendini bulacağına ve gönüllere dokunacağına inanıyorum ve siz okuyucularımın beğenisine sunuyorum…
Gelirinin büyük kısmını, Hatay depreminde evini ve , üç canını kaybetmiş bir anneye bağışlanacağım kitaplarımıza desteğinizi bekliyorum dedi “.

YALÇIN MACİT BEYZADE KİMDİR.
1973 Hatay Dörtyol doğumluyum Lise öğrenimi Dörtyol’da tamamlandıktan sonra Emniyet teşkilatının , çeşit yerlerinde başarılı görev yaptım. Ve halende gurup amiri ve B sınıfı İSG uzm olarak çalışmaktayım.
Şiire olan aşkım, gençlik yıllarında başladı ve çok beğenildi şiirlerimi şuan Beyzade adlı bir blogda okuyucularına sunmaktayım. Araştırmayı ve kendimi geliştirmeyi sevdiğim için, yaşam koçluğu ve aile danışmanlığı eğitimi aldım. Ayrıca Anadolu üniversitesi pazarlama bölümünü daha sonra Atatürk üniversitesi iş sağlığı ve güvenliğini bölümünden mezun oldum. ve aynı dalda yeni yüzyıl üniversitesinde yüksek lisans yaptım.


Şairimize şiir yolculuğunda başarılar diliyor Depremzede bir anneye bu anlamlı desteğinden dolayı kutluyoruz.
Sizlerin de yardım amaçlı çıkarılan Kırmızı ve Akrebin Gözyaşları isimli bu kitaplardan alıp destek olmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.