DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
KİTAP

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci Ziyareti….

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci Ziyareti….
29.05.2024 22:23
0
A+
A-

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci ve berberindeki genel merkeze heyeti bir dizi toplantı ve ziyaret için Osmaniye ve Hatay’a geldi.
Osmaniye’de İbrahim Çenet, Erzin’de Ökkeş Elmasoğlu, Dörtyol’da Dr. Bahadır Amaç, İskenderun’da Mehmet Dönmez, Belen’de İbrahim Gül ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Genel Başkan Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyete İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu da eşlik etti.
Tüm belediye başkanlarına ziyaretleri belediyedeki makam odalarında gerçekleşirken, geçtiğimiz günlerde bel fıtığı ameliyatı olan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ziyareti hayırlı olsun ve geçmiş olsun şeklinde evinde gerçekleşti.

Genel Başkan Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyet, 6 şubat depreminin ardından Osmaniye ve Hatay’da oluşan hasarı telafi etmek, mağdur vatandaşın maddi ve manevi sorunlarını çözmek üzere büyük sorumluluk alan belediye başkanlarına yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.
Osmaniye ve Hatay’ın Özçelik İş Sendikası için çok önemli ve değerli olduğunu belirten Değirmenci, Türkiye’nin en önemli yatırımları ve sanayi çarklarının bulunması, binlerce ailenin geçimini sağladığı çelik sektörünün ülke ekonomisine katkısına vurgu yaptı.
Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyet, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube ev sahipliğinde Temsilciler Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.