DOLAR
32,5900
EURO
34,7889
ALTIN
2.408,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Mercimek Tevhide Atçı İlkokulu Erasmus+ Projesi ile İtalya da…

Mercimek Tevhide Atçı İlkokulu Erasmus+ Projesi ile İtalya da…
09.06.2022 14:43
0
A+
A-
Reklamlar
Geleceğin Öğretmenleri Gerçek Girişimcileri Ortaya Çıkarıyor (Future United Teachers Unearth Real Entrepreneurs) adlı Erasmus+ projesinin kabulüyle eğitim çalışmaları başlamış olan Mercimek Tevhide Atçı İlkokulu ilk hareketlilik kapsamında 29.05.2022 ile 04.06.2022 tarihleri arasında İtalyada ydı. 
Mart ayının sonunda, bu projenin çevrimiçi olarak gerçekleştirilen açılış konferansından itibaren ortak okullar ile çalışmalara başlandı. Çevrimiçi toplantıya proje ekip üyelerinin yanı sıra meslektaşlar, Romanya, Türkiye ve İtalya'da yapılacak çok sayıda aktiviteyi, ortak ülkelerde gerçekleşecek hareketlilikleri ve özellikle de Türkiye'yi takdir eden misafirler katıldı. Școala Gimnazială nr. 37, Köstence, Romanya ve Padre Isaia Columbro, Tocco Caudio, İtalya, Campania bölgesindeki ortak okullar belirtilen tarihte proje faaliyetlerini gerçekleştirmek için buluştular. 

İtalya hareketliliğine katılan Proje Yürütücü Ebru BUZ, projeyi şu şekilde tanıttı: Son yıllarda eğitim alanında olduğu kadar ekonomi alanında da üzerinde önemle durulan konulardan biri girişimcilik ve girişimci bireylerin yetiştirilmesidir. Girişimciler yeni fikirler geliştirip bu fikirleri uygulamaya koyarlar. Yeni endüstrilerin ve teknolojilerin doğmasını sağlamak ve ekonomik büyümeye katkıda bulunmak adına küçük yaştan başlayarak girişimcilik becerisine sahip bireyler yetiştirilmesi projenin amacıdır.
Projeye katılım ve katkı sağlayan başta proje koordinatörü, Müdür Yardımcısı Ebru BUZ’a, sınıf öğretmenimiz Başak KIRCELLİ ÇAMUR’a, öğrencilerimiz Sıla BAŞ, Feride BİÇER ve Adalet Naz ALTINDAL’a teşekkür ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.