DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
KİTAP

İstanbul B. O. Başkanı Şükrü Akyüz: “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ ya, Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş’a minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.

İstanbul B. O. Başkanı Şükrü Akyüz: “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ ya, Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş’a minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.
20.08.2022 13:29
0
A+
A-
Reklamlar

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Federasyonu Genel Başkanı Sayın Bayram Karakaş ve İstanbul Kadın Kuaför Odası Başkanı Sayın Ali Yatkın ile birlikte 17 Ağustos Çarşamba günü değerli Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile Ankara’da bir araya geldik.

Görüşmede odalarımız ve federasyonumuz Pazar tatili ve çalışma saatleri ile ilgili Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş’un başlattığı çalışmalara, Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ dan da destek almak konusunda ricalarımızı ilettik.

İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Pazar tatili ve çalışma saatleri ile ilgili istekler için gerekenlerin yapılacağının altını çizerken esnafımızın beklentisi olan yasal düzenlemenin en yakın zamanda hayata geçirilmesi konusundaki duyarlılıklarından dolayı İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ ya ve Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş’a minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.