DOLAR
32,4752
EURO
34,9525
ALTIN
2.437,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
KİTAP

SİNEM VE SERGEN EVLİLİĞE İLK ADIMI TÖRENLE ATTILAR…

SİNEM  VE SERGEN EVLİLİĞE  İLK ADIMI  TÖRENLE ATTILAR…
28.06.2022 17:26
0
A+
A-
Reklamlar

Adana’da tanışan ve bu arkadaşlıklarını evliliğe doğru yönlendiren Sinem Gedik ve Sergen Akbolat, aile arasında yapılan nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attılar.

Ceyhan’ın Sevilen ve Sayılan esnaflarından Nazan Giyimin sahibi Nazan Kazancı ve Sergen Giyim Sahibi Yusuf Akbolat’ın oğlu Sergen Akbolat Adana Tellidere’de yapılan nişan törenine Gedik ve Akbolat aileleri, ikidağ Aileleri, Ozan Aileleri, Kazancı Aileleri, Arslan Ailesi ve Yıldız Aileleleri gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Aile arasında düzenlenen nişan töreni ile Çiğdem ve Bünyamin Gedik’in kızı Sinem Gedik ve Nazan ile Yusuf Akbolat’ın oğlu Sergen Akbolat evlilik yolunda ilk resmi adımı atmış oldular.

Yüzükleri salonda bulunan Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve CRT MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özer takarken, alkışlarla bu mutlu ana şahit olan aile yakınları gençlere mutluluklar dilediler. Nişan törenine her iki ailenin yakınlarının yanı sıra gençlerin iş yeri ve okul arkadaşları da katıldılar.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftler,tatlıları ve pastayı yiyerek,mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile yakınlarına, arkadaşlarına ve kendilerini tebrik eden sevenlerine teşekkür ettiler.

Bizde CRT MEDYA Olarak, genç çiftlerimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyerek, darısı düğün törenlerine olsun inşallah diyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.