DOLAR
32,5614
EURO
34,9619
ALTIN
2.445,78
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
KİTAP

Beşiktaş Çarşı, yorumlarımız; Yine keyfimize etti efendi, Umarım derbilerde bunu yapmaz…

Beşiktaş Çarşı, yorumlarımız; Yine keyfimize etti efendi, Umarım derbilerde bunu yapmaz…
31.08.2022 21:22
0
A+
A-
Reklamlar

Nezih Sayın: “Umarım derbilerde bunu yapmaz…”

Ömer Faruk Karamursel:

“Kazanırken hataları görmek çok önemli. Hoca iki genç Türk oyuncuyu oyuna alarak orta sahayı düşürdü. N koudou ikinci yarı çok düştü. Cenk’i onun yerine alabilirdi. Weghorst sağlıklı olduğu sürece 90 dakika sahada kalmalı. Hocanın oyuna yanlış müdahalelerinin çözümü sakatların kadroya girmesiyle düzelecek. Ghezall, Atiba ve d Souza’ kadroya dahil olduğunda bu kadar çok hata gözükmeyecek. Çünkü bu oyuncuları kadroda ve yedekte değerlendirmek zorunda kalacak. Daha iyi bir oyun için Stoper transferi yapılmalı ve kaleci alternatifleri değerlendirilmeli diye düşünüyorum.”

Onur Akdeniz:

“Bakıyorum birçok beşiktaşlı malum medyanın algı oyununa gelmiş. Beyler ilk yarıdaki futbolu oynatan takımı Lider yapan da Valerian İsmail unutmayın bunu. Bir takım maçın her anını Her maçta domine edemez 90 dk aynı presi aynı futbolu oynaması zor. sonuçta karşı bi rakip de var onlarda oyuna tepki veriyor Hoca Elindeki yedekler ne yapabiliyor bunları görmeye çalışıyor ve kulübede olanlar şimdilik maalesef bunlar. Sakatlar dönecek ve yeni 2 transfer gelecek. Hocayı ve takımı desteklersek bu takım şampiyon olur.”

Nezih Sayın:

“Yine keyfimize etti efendi, Umarım derbilerde bunu yapmaz…”

Onur Akdeniz: 

“ilk yarı full tempo ikinci yarı 0 tempo olmanası için dengeli tempo daha iyi olmazmı bazı maçların telafisi olmayabiliyor bazen averaj belirliyor şampiyonluğu kamp dönemi oyuncuların oynama kapasitesini belirler hoca o zaman oyuncuları tanır lig başlarken değil ben medyaya değil oynanan maça bakarım ayrıca yakın zaman diliminde 5 oyuncuyu birden değiştirmek akıl işi değil.”

Şeref Doflu:

“Hoca halen hatalı sonuçlar bizi kandırmasın 3 maçın da 2.yarilari çok kötü Hoca oyuncu degisiklerinde hatalı oyunu okuyamiyor. buna çözüm bulmalı Her Maç ballı kaymak olmaz. Alanya maçı gibi hüsran olur.”

Ahmet Kaya Formen:

“Yorulanlar olunca değişiklik yaptı. Berkay bu sefer iyi değildi ama oynatmak zorunda. 3 yerli şart. 60-70 de oyundan düşüyoruz bu 80 olucak 90 olucak iyi olucak. Hocada umut var hocada iyi olucak. Necip iyi maç çıkardı. Salih muhteşem olmuş. Yerliler iyi olmalı. Reçete yerli performansında bence.”

İbrahim Dağıstanlı:

“Hoca, yaptığı değişikliklerle kapasitelerini ortaya çıkardı. Berkay girdi. Sürekli top kaybı ve pas hatası yaptı. Bunları görmüş oluyoruz. Dembele nin alınması şart. Nkoudu 60 dan sonra yoruluyor. Dell , kaliteli biri çok fayda sağlayacak.”

Bülent Karakuş:

“Ya bi durun hoca ne yapsın birazda skora yatmak istedi daha ghezal josef Atiba gelecek ozaman yedekler daha güçlü olacak değiştirdiği zaman takım aynı oyununu oynar burda istese BJK 2. Yarıda ilk yarı gibi oynardı ama kendileri istemedi oynamayı hocayı eleştirecek hiç bir durum yok böyle oynamaya devam ettiğimiz süre rakibimiz yok tabi hakemler olaya el atmazsa.”

HHakan Işler:

“Ben Teknik adam Değilim

İlk 11 super derim

Deşiklikler 45 dk dan 2 deşiklik olmalıydı musaku umut Dele Ali cıkmalıydı yerine Berkay Berkay ve salih yer değişmeliydi

Dakika 60 larda Enkudu cıkmalıydı yerine Cenk girmeliydi dakika 70 lerde Muleka Cıkmalıydı ortasaha oyuncu akınmalıydı 4 4 .2 oyunla oynamalıydı.”

Mehmet Murat Yıldırım:

“3-0 dan sonra yedeklerin maç ritmi kazanması için değişiklik yapması normal değilmi. Yarın sakatlarımız olduğunda bu yedekler 11 de olacaklar oynamadan nasıl maç ritmi yakalayacak hocanın yaptığı normal.Cenk lobisi bağırıp cagirsada takım iyi yolda.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.