DOLAR
32,4668
EURO
34,7312
ALTIN
2.478,57
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
KİTAP

GAZETECİLER TBMM DÖNÜŞÜ KAZA YAPTI

GAZETECİLER TBMM DÖNÜŞÜ KAZA YAPTI
05.10.2022 12:31
0
A+
A-
Reklamlar

TBMM de görüşülmeye başlanan Basın yasası ile ilgili Ankara’ya giden Adana ekibinin aracı takla attı.

TGF Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı ve Çukurova Press Gazetesi sahibi Abdullah Engin Kanber ile İlkhaber Gazetesi sahibi Veysel Arslan TBMM de dün görüşülmeye başlanan Basın Yasası ile ilgili düşüncelerini paylaşmak için Ankara’ya gitti. Ankara’da TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Çeşitli illerden gelen yerel gazete sahipleri ile buluşan Adana heyeti Akparti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Av. Özlem Zengin, Akparti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Akparti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Ozdemir, CHP Izmir Milletvekili Atilla Sertel, Akparti, CHP ve MHP Adana milletvekilleri ile Türk – İş Başkanı Ergun Atalay’la goruserek talepleriyle ilgili destek istedi. Heyet Basın ilan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile de görüşerek TBMM’den ayrıldı.

ARAÇ 5 TAKLA ATTI

Veysel Aslan’ın kullandığı 34 EDY 278 plakalı araç Ankara’dan 147 km ilerde yağış nedeniyle kayarak 5 takla attı. Kazayı Gazeteciler hafif sıyrıklar ile atlattı.
CRT MEDYA Olarak,Başkanımıza ve meslektaşlarımıza geçmiş olsun.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.