DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
KİTAP

“SİHİRLİ DOKUNUSLARIN ADI BIOENERJI”

“SİHİRLİ DOKUNUSLARIN ADI BIOENERJI”
05.05.2023 12:28
0
A+
A-
Reklamlar

Bioenerji nedir diye sorsam çoğu kişi şöyle bir düşünür. Bioenerji Yaşam enerjisi dır. Tüm canlıların bedeninde var olan bu yaşam enerjisinin, insan bedeninde sağlıklı bir şekilde bulunması gerekir. Vücutta azalan yaşam enerjisi hastalıklara neden olurken, doğru şekilde kullanıldığında mucizeler yaratabiliyor.

Röportaj köşemize Bioenerji Uzmanı Mustafa Ayten beyi konuk ettik. Bio enerji hakkında merak ettiğiniz soruları kendisine yönelttim.
SİZİ TANIYABİLİRMİYİZ?

Merhaba bir firmada teknik personel olarak çalışıyorum. 8 yıldır alternatif tıp ile uğraşıyorum. Mersin Anamur ilçesinde dünyaya geldim. 2 üniversite okudum. Eğitim insanın doğduğumunda başlar son nefese kadar devam eder.

SIZI BİOENERJİST OLMAYA ITEN OLAYLAR NELERDİR

Bioenerjist olmaya iten olaylar merakla başladı. Bir arkadaşım çocuğunun kalp soruna destek olmak ile başlayan merak 8 yıldır insanlara doğru Bioenerji öğrenmek üzerine devam etti. İlk başta bilmediğin bir dunyaya adım atıyorsun size bu dünyada söylenen hersey doğru gibi geliyor işin içine girdikçe farklı bir dünya ile karsilasiyorsun.

BİOENERJİ NEDİR VE NASIL UYGULANIR.

Bioenerji ile metafizik konusu sık sık karıştırılan bir konudur. Aslında ikisi tamamen birbirine zıt alanlardır. Bioenerji yapan bir kişi metafizik ile ilgilenemez , metafizik yapan kişide Bioenerjist olamaz. Bu konuya özellikle dikkat etmek gerekir.
Bioenerji dünyada bir çok ülkede binlerce sifaci tarafından kullanılan destekleyici alternatif tıp yöntemidir. Günümüzde her hastalık sorun tek taraflı bir çözüme ulaşmak zordur. İnsan bedeni fiziksel ve enerjik bedenden oluşmaktadır. Enerjik alan aura enerjisi bozulmuş bir kişiye fiziksel müdahale etmek sorunu düzelmez. Örnek enerjik migreni olan kişiyi ilaç ile tedavi etmek zorken Bioenerji ile 5-7 seansta migren tedavisi çözüme kavuşmaktadir. Bir hastalık veya sorun için tedaviye başlamadan önce hastalık enerjik mi fiziksel mi diye kontrol edilmelidir. bioenerji ele uygulanan alternatif tıp yönetimidir. BİOENERJİ SEANSI

ALACAK KİŞİLER NELERE DİKKAT ETMELİ.

Seansa başlamadan önce, neye izin verdiğine dikkat etmeli. Seanstan sonra halsizlik yorgunluk belirsi uzun süre devam edip etmediği kontrol edilmeli. Kötü niyetli kişiler enerji vermek yerine kişinin enerjisini çekmekte. Buda toplumda bir çok kişinin mağdur olmasına sebep olmaktadır.

KENDIMIZI KÖTÜ ENERJIDEN NASIL KORURUZ

Kendimizi kötü enerjiden korumak için dikkat edilmesi gereken şeyler. Besmelesiz yemek içmek giymek bir mekana oturmak çok tehlikelidir. Özellikle cakrasi yüksek çalışan kişiler buna dikkat etmelidir. Çocukların resimlerini sosyal medyada paylaşmayın. Fal büyü kağıt muska işlerine kesinlikle katılmayın. Bu yöntemler enerji çekmek için kullanılmaktadır. Şeytani kodlama teknikleri çok fazla sayıda Günümüzde kullanılmaktadır. Örnek bir resim ve video üzerine yapılan kodlama ile kişi kısa süreli kontrol edilebilir . Bu konuda din sanat dünyası en çok kullanılan alanlardır.
Günümüzde kişisel gelişim tarikatlari hızla çoğaldı. Eğitim verilip bilgi akışı devam etsin diye bağlanan gençler kadınlar hızla dinsiz inançsız tek dünyaci kitleye hizmet eden bir silah haline dönüşmektedir. Özgürlük adı altında olumla diye verilen yanlış telkinler ile yüzlerce yuva yikilmaktadir.

TOPLU BİOENERJİ SEANSLARINA KATILMANIN INSANLARA FAYDASI VARMIDIR

Toplu enerji bilinçaltı hipnoz vb seanslara kesinlikle katılmayın. Toplu seanslar insanları sifalandirma yerine hastalıklarin aktıve olmasına sebep olmaktadır. Sosyal medyada bu konuda çok çalışma örn…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.