DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
KİTAP

Yoncakaya Dernek Başkan Yardımcısı Burak Akyürek, Hatay’ı Tekrar Küllerinden İnşa Edeceğiz…

Yoncakaya Dernek Başkan Yardımcısı Burak Akyürek, Hatay’ı Tekrar Küllerinden İnşa Edeceğiz…
26.09.2023 13:37
0
A+
A-
Reklamlar

Hataylılar derneği genel sekreteri Mehmet Burak Akyürek:

“İstanbul 21 24 Eylül Hatay depremzede olan esnaflarımızla İstanbul Yenikapı’da bir araya geldik. Bileğimizi pekiştirmek yanlarında olduğumuzu yalnız olmadıkları bilmeleri için bu organizasyonu düzenledik. Ayrıca bu organizasyonu yapan İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na kardeş şehir olarak Hataylılar olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Hatay eskisi gibi anka kuşu gibi küllerimizden yeniden doğacağız. Mehmet Burak Akyürek, olarak Hatay’ın evladı olarak depremin ilk gününden şuana kadar hep Hatay’daydık hep Hatay olduk, bir olduk son ferdimiz kalmayınca kadar evlat olarak durmadan Hataylılarımızın yanlarında olacağız.
Dernek başkanlarımızın yönetimimizin kıymetli başkanları önderliğinde sn. Mehmet Deveci ve san Av. Mehmet Denizoğlu, Başkanlarımız olmak üzere tek tek derdimiz Hatay milletimizdir. Yine ayrıca tüm yardım eden yurttaşlarımızdan Allah razı olsun hataya yardımları ve yalnız bırakmayıp destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi.

Hataylılar Dernek Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu

Yoncakaya Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Burak Akyürek Hatay’ı Tekrar Küllerinden İnşa Edeceğiz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.