DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
KİTAP

BEYAZAY İL BAŞKANI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU

BEYAZAY İL BAŞKANI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU
22.11.2023 18:39
0
A+
A-
Reklamlar

Türkiye Beyazay Ordu İl Başkanı Cihan Çakır, Ak Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı başvurusunu yaptı.

Çakır,Ak Partide ki başvuruların son gününde Ak Parti Ordu il Başkanlığı binasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı başvuru evraklarını teslim etti.

Çakır’a  aday adaylığı başvurusu sırasında Ordu’da faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanları, basın mensubu ve engellilerden oluşan   bir grup da kendisine destek vermek için yanında bulundu.

“Sivil Toplum Kuruluşlarında yıllardır toplum yararına çalışan biri olarak olarak  tüm hemşerilerime hizmet şiarı ile  aday adayı olarak buradayım”

Çakır, yaptığı açıklamada hemşerileri için önemli projeleri olduğunu söyledi. “farkındalık yaratmaya değil fark yaratmaya adayız. ” sloganıyla adaylığını açıklayan Cihan Çakır, “Gönülden ve Profesyonel bir yönetim ile Ordu’ya talibiz. Ordu ve Ordulu vatandaşlarımız için önemli projelerimiz var.Türkiye Yüzyılının ateşini Karadenizin yükselen yıldızı Ordu’dan harlayacağız.” açıklamasını yaptı.

CİHAN ÇAKIR ÖZGEÇMİŞ

10 Ocak 1975 tarihinde Ünye de dünyaya geldim. 1 yaşından itibaren engelli bir birey olarak engelsiz bir yaşam sürmekteyim.

    2014 yılında resmi olarak AK Parti’ye kayıt oldum.

Ünye’nin köklü ailesinin en büyük evladı olarak doğduğum Ünye de ilk, orta ve lise eğitim öğrenimimi yaptım.

Küçük yaşta Babamın yanında ticarete atıldım ve halen aile şirketinin yönetim kurulu üyesiyim. 2014 yılında gazetecilik mesleğine başladım. Ünye’nin ve Ordu’nun en etkili basın yayın kurumlarından biri olan Çakır Medya, Ünye Net Haber, Kalibya Ajans, Anadolu Grup, Karadeniz Metropol ve Ünye’nin tek televizyonu A52 TV’nin imtiyaz

sahibiyim. Basın sektöründe kısa sürede yerelde ve ülke çapında önemli işlere imza attım.

Genel başkanlığını Ak parti kurucularından ilk engelli milletvekili Lokman Ayva’nın yaptığı Türkiye Beyazay Derneğinin Ordu İl Başkanlığı, Karadeniz Radyo Televizyon Ve Gazeteciler Dernek Başkanlığı, Anadolu Yerel Televizyon Yayıncıları Yönetim Kurulu Üyesi, Çevre Ve İnsan Hakları Platform Başkanı, Düsoiş İlçe Başkanlığı, Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Kurucu Üyesi gibi birçok sivil toplum kuruluşunda aktif toplum yararına çalışmalarım devam ediyor.

2 evlat sahibi ve bekarım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.