DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
KİTAP

GÜLŞAH DURBAY, MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

GÜLŞAH DURBAY, MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
27.12.2023 21:57
0
A+
A-
Reklamlar

Gülşah Durbay, Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nda aday adaylık açıklamasını yapan Durbay’a ailesi, partililer, ilçe muhtarları ve çok sayıda ilçe sakini eşlik etti. Durbay yaptığı açıklamada;

“Çıktığımız bu umutlu ve heyecan dolu yolculukta bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Manisamızın kalbinde, sembol ilçemizde yıllardır süren kötü, iş bilmez ve rantçı belediye yönetimine karşı Şehzadeler ilçemizi Cumhuriyet Halk Partisi’nin uzmanı olduğu sosyal belediyecilikle tanıştırmak için bir adım atıyoruz.
Elbirliği ile AKP’den bir belediye daha alıp, halkçı politikalarımızı uygulayacağımız yeni bir hikâye yazmak için çalışmalara başlıyoruz. Sizlerin desteği ile pamuk ipliğine bağlı Şehzadeler-AKP ilişkisini tarihe gömmek için kollarımızı sıvıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HEP BERABER YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ”
“Aday adaylığı sürecinden Belediye Başkanlığına uzanacak olan bu yolculukta hepinizin fikirlerine, enerjisine ve çalışmasına ihtiyacımız var” şeklinde konuşan Gülşah Durbay;

“Günümüz siyasetini etkisi altına alan değişim parolasından Şehzadeler ilçesi de kendine düşen payı alacak, Manisa’mız da diğer ilçelerimizle birlikte hep beraber bir tarih yazacağız. Bugünden itibaren gecemiz gündüzümüz Şehzadeler ilçemizi Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmak olacaktır.

“ŞEHZADELER BELEDİYESİ’Nİ CHP’NİN YIKILMAZ BİR KALESİ HALİNE GETİRECEĞİZ!”
 Şehzadeler Belediyesini mutlaka kazanacaklarını kaydeden Durbay, şunları dile getirdi;
“Şehzadeler Belediyesi’ni kazandıktan sonra iyi hizmet ve sosyal belediyecilik ile her dönem oyumuzun artacağı CHP’nin yıkılmaz bir kalesi haline getireceğiz!
Bu vesile ile tüm dünya kadınlarından önce elde ettiğimiz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği, 5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkını elde edişinin yıl dönümünü kutlarım.
Bir Cumhuriyet kadını olarak, bu inançla, kararlılıkla ve azimle çıktığımız bu yolda hepimize kolaylıklar diliyor, destekleriniz için tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.