DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Hayatın Gerçekleri İle Erzin Yoncdüzü…

Hayatın Gerçekleri İle Erzin Yoncdüzü…
24.01.2024 16:37
0
A+
A-
Reklamlar

Mis kokulu portakal çiçeği diyarı Erzin ilçesi Yoncadüzü mahallesi muhtar adayı adayı Yunus Dalkılıç: Beşiktaş Çınar Gazetesi-Tv ‘de Hayatın Gerçekleri programında Ertan Yılmaz ile sizlerle… Ayrıca buradan izleyebiliriz.

Romanda geçen park ve kahramanının heykeli… Hatay Erzin Yoncdüzü mahallesi parkı…

Ayşegül’ün İki Yüzü) Çizgi Resimli Romanının Çukurova’da yaşamış 5 kahramanı ve baş kahramanının Parkındaki heykeli…

2021 yılı yaşam boyu onur ödülü gazeteci yazar Ertan Yılmaz’a verildi.                                                                                                  

   İlk defayaşanmış bir hikâyeden uyarlanmış ve çıkmayan bir kitaba Ayşegül’ün İki Yüzü isimli romana; Çukurova bölgesinde yaşamış kahramanlarına ve hikâyesine istinaden ödül verildi.

   BEŞİKTAŞ Çınar Gazetesi ve Tv -İSTANBUL Adan Zye Gazetesi yayın koordinatörü Ertan Yılmaz’ın yaşam boyu onur ödülünü Osmar Crystal, Osman Duman’dan oluşan heyet İstanbul’da Tempo Tv. Stüdyosunda ünlü sanatçı Şebnem Ceyhan’ın canlı sunduğu programında Ceyhan’ın elinden aldı. Ertan Yılmaz: “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi ve ekledi, güzel çalışma her türlü övgüyü hak ettiğimi ve bundan böyle de bu topraklarda daha nice etkinlikler ve başarılar sergileyeceğimden inancım tamdır” dedi.                                                                                                                           

Henüz çıkmamış, 16 yıl önce yazılmış ancak telif hakları nedeni ile yayınlanmayan problemi en kısa bir zamanda çözüldü ve çözülecek olan “Ayşegül’ün İki Yüzü” Romanı ile ilgili Adana gazetelerinde de çıkan haberleri…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.