DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
KİTAP

Osman Karaçam: F.S. Mehmet Mahallesi ve Halkı Olarak Bizler; Her Şeyin en İyisini, Her Şeyin en Güzelini Hak Ediyoruz…

Osman Karaçam: F.S. Mehmet Mahallesi ve Halkı Olarak Bizler; Her Şeyin en İyisini, Her Şeyin en Güzelini Hak Ediyoruz…
19.02.2024 00:58
0
A+
A-
Reklamlar

İstanbul Adan Zye Medya genel yayın yönetmeni Ertan Yılmaz’ın Muhtar Osman Karaçam ile röportajı: “Muhtarım, F.S. Mehmet mahallesi muhtarı ve adayı, Osman Karaçam, tekrar muhtar seçildikten sonra F.S. Mehmet mahallesi için neler yapacaksınız?” Karaçam: “F.S Mehmet mahallesi muhtarı olarak görevim süresince, mahallemin tüm sorunları ile yakından ilgilendim, ilgilenmeye tekrar devam edeceğim diyor ve ekliyor hiç bir ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmetle daima halkımızın yanında oldum, seçilirsem yine olmaya devam edeceğim, Allah izini ile… Bu güzel memleketimizin yetiştirdiği bir evladı olarak, mahallemize olan derin sevgim ve bağlılığım beni buraya taşıdı.

Sizden biriyim, sizler için buradayım. Mahallemizin tüm sorunları için bu yolda yanınızdayım. Değerli ve kıymetli hemşirelerim bu güne kadar mahallemizin pek çok eksiğini hep birlikte giderdik, gidermeye de devam edeceğiz.

Osman Karaçam muhtarınız olarak görevim süresince mahallemizin sorunları için, pek çok toplantılara katıldım, diğer konular olsun bilgisine hakimim… Bu sorunlarının üstesinden gelebilmemiz için birlik ve beraberliği oluşturmamız gerekiyor… Bakın kıymetli hemşerilerim daha da güçlü hale gelmemiz gerekiyor. F.S. Mehmet Mahallesi ve halkı olarak bizler; her şeyin en iyisini, her şeyin en güzelini hak ediyoruz. Saygılarımı sunuyorum, var olun, sizleri seviyorum. Her şeyin Cenabı Allah’ımdan hayırlısını diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum,” dedi….

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.