DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
KİTAP

Yunus Dalkılıç, Ben Muhtar Seçilirsem Yoncadüzü için Yeni Bir Dönem Başlayacak…

Yunus Dalkılıç, Ben Muhtar Seçilirsem Yoncadüzü için Yeni Bir Dönem Başlayacak…
25.03.2024 17:43
0
A+
A-
Reklamlar

“Ben Muhtar Seçilirsem, 5 yıl azalık döneminde edindiğim deneyimlerimle, birikimlerimle ve tecrübelerimle Yoncadüzü için yeni bir dönem başlayacak.”

İstanbul Adan Zye Medya genel yayın yönetmeni Ertan Yılmaz’ın Yunus Dalkılıç ile küçük röportajı: “Yunus Dalkılıç, muhtar seçildikten sonra Yoncadüzü için neler yapacaksınız?” Dalkılıç: “Allah’ım izini ve halkın istekleri doğrultusunda mahallemin isteklerini ve sorunlarını tek tek çözeceğim.

Aynı çatı altında taziye evi ve misafir evi muhtarlık binası yaptıracağım.

Yoncadüzü mandalinası için büyük illerde Pazar arayışına gireceğim. Mahallemizdeki taş duvarları kaldıracağım ve eski değirmenin yanına Salı halk Pazar’ı kurduracağım. Yoncadüzü Parkımızda yılda bir defa zeytin eğlence festivali düzenleyeceğim. Ölmüşlerimiz mevlitle anılacak ve mahallemiz için 8 dönümlük bir sulama havuzu yapmak için gerekenleri yapacağım.

Sevgili kardeşlerim sizler için buradayım ve mahallemizin tüm sorunlarına karşı bu yolda yanınızdayım. Bugüne kadar birlikte pek çok eksiği giderdik ve bu çabayı sürdüreceğiz. Bu güzel memleketimizin yetiştirdiği bir evladı olarak, mahallemize olan derin sevgim ve bağlılığım beni buraya taşıdı.

Yoncadüzü Mahallesi halkı olarak en iyisini ve en güzelini hak ediyoruz. Saygılarımı sunuyorum, var olun, sizleri seviyorum. Her şeyin Cenabı Allah’ımdan hayırlısını diliyorum. Herkese teşekkür ediyorum,” dedi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.