DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C
KİTAP

ÜNLÜ YAZAR ORHAN KEMAL’İN YEĞENİ SERAP OKCU’NUN “KALP KADRAJIM” ADLI KİTABI ÇIKTI!

ÜNLÜ YAZAR ORHAN KEMAL’İN YEĞENİ SERAP OKCU’NUN “KALP KADRAJIM” ADLI KİTABI ÇIKTI!
25.04.2024 19:49
0
A+
A-
Reklamlar

Ünlü yazar Serap Okcu, duygusal şairin yazarlık serüveni duygusal şiirleriyle tanınan ve dünyaca ünlü yazar Orhan Kemal’in yeğeni olan Serap Okcu, edebiyat dünyasına yaptığı önemli katkılarla adından söz ettiriyor.

Adanalı kökenleriyle kültürel mirasını yaşatan Serap Okcu, son kitabı “Kalp Kadrajım” ile okurlarıyla buluştu. Aynı zamanda Beşiktaş Çınar Gazetesi’nde düzenlenen şiir yarışmasında başarılı bir performans sergileyerek ilk 10’a girmeyi başardı ve bu başarısıyla klibi çekilecek olan isimler arasına girdi.

Özel bir şairlik yeteneği ve duygusal derinliğiyle okuyucularını etkileyen Serap Okcu, babasına ve oğluna ithaf ettiği eserleriyle de duygusal bağlarını yansıtıyor. Aynı zamanda İstanbul Adan Zye ve Beşiktaş Çınar Gazetesi -Tv’sinin de genel yayın yönetmeni olarak görev yapan Adanalı kökenli Ertan Yılmaz’ın konuk alımıyla da çalışmalarına yer verilen Serap Okcu, yazdığı şiirlerin yanı sıra Gazeteci /yazar Ertan Yılmaz’ın konuğu olmasıyla beraber Serap Okcu, televizyon programlarıyla da tanınıyor ve yazarlık kariyerini büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Adana’nın kültürel simgelerinden biri olan Büyük Saat’te ailesinin soy ağacında ismi geçen Serap Okcu, aynı zamanda ünlü yazar Orhan Kemal’in de bu ağaçta yer aldığını belirtiyor. Bu köklü bağlar, Serap Okcu’nun edebiyat dünyasındaki önemini ve kültürel mirasını daha da vurguluyor.

Serap Okcu’nun duygusal şiirleri ve yazarlık serüveni, edebiyat severler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Okurları, onun eserleriyle duygusal bir yolculuğa çıkıyor ve edebiyat dünyasının zenginliğini keşfetmeye devam ediyor…

https://www.kitakitap.com/kalp-kadrajim-p244860
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.