DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
KİTAP

Beşiktaş’ta Ferhunde Şirin ve Arkadaşları Türkiye Kupası Zaferini Beşiktaş Kartal Heykeli Önünde Kutladı…

Beşiktaş’ta Ferhunde Şirin ve Arkadaşları Türkiye Kupası Zaferini Beşiktaş Kartal Heykeli Önünde Kutladı…
24.05.2024 16:14
0
A+
A-

İBB Beşiktaş Meclis Üyesi ve önceki dönem Beşiktaş Kadın Kolları Başkanı Ferhunde Şirin, arkadaşlarıyla birlikte Beşiktaş Takımı’nın Türkiye Kupası’nı kazanmasını Kartal heykelinin önünde coşkulu bir şekilde kutladı. Kutlamalarda çekilen resimlerden üç tanesi de bültenimizde yer aldı.

Ferhunde Şirin, semtimizin takımı Beşiktaş’ın bu büyük zaferini şu sözlerle kutladı: “Beşiktaş Takımı olarak, takımımızın Türkiye Kupası’nı kazanmasını büyük bir gururla Kartal heykelinin önünde kutladık. Nice kupalara, nice şampiyonluklara!”

Beşiktaş Çınar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Yılmaz olarak, Beşiktaş semtinde tam 45 yıldır yaşıyorum ve bu süreçte Beşiktaş’ın kültürel ve gelişmişlik seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gözlemledim. Beşiktaş’ta hayat var, mutluluk var, değerler ve sevdiklerimiz var daha ne olsun… Yapılan istatistiklere göre Beşiktaş, Türkiye’nin en aydın, en gelişmiş ve kültürel seviyesinin en yüksek ilçesi olarak bilinmektedir ve dünyada da bu şekilde tanınmaktadır.

Bu yaşanan mutluluk ve bu zafer, Beşiktaşlı kadınların da desteğiyle birlikte daha da anlamlı hale geldi. İBB Beşiktaş Meclis Üyesi ve önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Ferhunde Şirin, bu büyük başarıyı coşkulu ve sevinçli bir şekilde kutladıklarını belirtti. Bu tür zaferler, Beşiktaş’ın birlik ve beraberlik içinde nasıl güçlü olduğunu bir kez daha göstermektedir.

Ferhunde Şirin

Çigdem Sezer Agırkol

Zeynep Sumeli

Süheyla Hak

Esra Yenidünya

ülkü Güdük

Belgin Kurt

Fadime Yucetepe

Yurdagul Taşkın

Şahizer Göker

Sezen Bürüngüz

Sevinç Arkun Elemek

Sevda Güngördü

Hikmet Yeşildağ

Aysel Kaynar

Nurgül Erkol

Sibel Oktaykan

Sema Halide Cesur

Meral Senguler

Elmas Aydin

Oğuz Tosun

Nadiye Saridikmen

Alican Şen

Aysegul Yilmaz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.