DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
KİTAP

Bu fotoğrafın çok tatlı bir hikayesi var…

Bu fotoğrafın çok tatlı bir hikayesi var…
02.12.2022 14:44
0
A+
A-
Reklamlar

Bu fotoğrafın çok tatlı bir hikayesi var;
Ahmet amca çay evinin önünde düşünceli bir şekilde oturuyormuş , o sırada yoldan geçen Mehmet öğretmen “ne tatlı kafe “ diyerek gidip bir çay içiyor.
Daha sonra “amca niye bu kadar dalgınsın? “ diye soruyor hocamız. Ahmet amca da “hiç iş olmuyor” diye yakınıyor.
Bunun üzerine Mehmet öğretmen bir gün düşünüp geri gelmiş ve aklındaki fikri ona sunmuş . Demiş ki; “amca ben bu çay evini başka bir markaymış gibi sadece fotoğraf üzerinde değişilik yaparak, yazılar yazacağım sonra sosyal medyada tanıtımını yapıcaz.”
“Haydi yap bakalım hocam” demiş Ahmet amca. Mehmet öğretmen çay evi’ni Photoshopla Ağrı dağı manzaralı bir Starbucks’a çevirip paylaşmış. Fotoğraf o kadar yayılmış ki Starbucks altına yorum yapmış “en tatlı şubemiz” diye.
Hatta bir çok firma ticari zeka diye çalışan toplantılarında bu fotoğrafı kullanmış.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.