DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
KİTAP

Ertan Yılmaz’ın Beşiktaş’tan Türkiye’ye Uzanan Örnek Başarı Dolu Hikayesi…

Ertan Yılmaz’ın Beşiktaş’tan Türkiye’ye Uzanan Örnek Başarı Dolu Hikayesi…
28.05.2024 19:28
0
A+
A-

Bugün gazeteci/yazar Ertan Yılmaz; nereden nereye bir zamanlar pek çok ünlü mankenlerin sanatçıların saçlarını kesen, ringa renk saçlarının boyasını yapan, fön çekmesiyle kuaför olarak tanınan bir isimdi. Türkiye’nin çok önemli sanatçılarının, mankenlerin ve futbolcuların örneğin Sinan Engin, Nüket Duru, Yaşar Alptekin, Yılmaz Morgül, Uzay Haparı, Ajda Pekkan, Gönül Yazar ve Sanat Güneşi Zeki Müren’inde saçlarını kesen kuaförü olan Yılmaz, kuaförlük dünyasında iz bırakmıştır. Ancak, Yılmaz’ın yetenekleri kuaförlükle sınırlı kalmadı.

Bugün, Beşiktaş Çınar Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni olarak görev yapmakta ve edebiyat dünyasında da önemli bir yere sahip. Ertan Yılmaz, bugüne kadar altı yedi tane kitap çıkardı. En son kitabı, ‘Atların Plakası Yok Eşeklerin Var’ isimli eseridir. Saç ve kuaförlükle ilgili konularda birçok dergi ve gazeteye yazılar yazmış olan Yılmaz, hem geçmişte hem de günümüzde kuaförlük dünyasında iz bırakmıştır. Yılmaz’ın kariyeri sadece yazarlıkla sınırlı değil.

Aynı zamanda Tempo ve Beşiktaş Çınar TV’de televizyon programları da hazırlayıp sunuyor. Programların çekiminden montajına kadar her aşamasını kendisi yaparak, izleyicilere kaliteli ve özgün içerikler sunuyor. Televizyon programcılığı ve sunuculuğundaki başarısıyla da dikkat çeken Yılmaz, geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Ertan Yılmaz, mesleğinin ticaretini yapamadı, mesleğinin aşkını yaşadı. Kuaförlükle alakalı her şeyde (saç rengi, saç boyaları, röfleler, saç kesimi, şekilli kesme ve boyamalar, farklı renkte saç boyama) mükemmeliyet arayışıyla bu mesleğe aşkla bağlı kaldı.

Adeta çay içmek veya tespih çekmek gibi, kuaförlüğü severek ve tutkuyla icra etti. Ertan Yılmaz’ın mesleğinde bu kadar ilerleme kaydetmesi ve ünlülerin kuaförlüğünü yapmasındaki nedenlerden biri, 1977’de Amerika’dan gelen usta Rıza Gökalp’in Beşiktaş’ta açtığı dükkanda çalışmış olmasıdır. Bu deneyim, süper saç kesimi, boya ve fön çekme konusundaki yeteneklerini geliştirmesinde önemli bir rol oynadı. Rıza Gökalp, Türkiye’ye hem bayan hem erkek karışımı içerisinde barı ile hizmet sunan bir kuaför salonu, solaryum, yüz solaryum makinası, manikür pedikür hizmetleri ve saç boyasını getirmiştir. Ertan Yılmaz, sürekli kendini geliştirdi ve eğitimlerini tamamladı.

Halkla ilişkiler alanında da eğitimini tamamlayan Yılmaz, eğitimsiz hiçbir şeyin olmayacağını vurguluyor. “Eğitimin olmadığı bir yerde ot bile bitmez,” diyen Yılmaz, eğitimin önemine dikkat çekiyor. Ertan Yılmaz’ın gazetecilik, yazarlık ve televizyonculuk kariyerinde gösterdiği başarılar, onu toplumun nabzını tutan önemli bir isim haline getirmiştir. Saç ve makyaj konusundaki tecrübeleri, yazılarına da yansımış ve okuyuculara değerli bilgiler sunmuştur. Beşiktaş Çınar Gazetesi’nde genel yayın yönetmeni olarak görevine devam eden Yılmaz, aynı zamanda edebi eserleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

Makyajda Doğru Sıralama Nedir?

  • Makyajda Doğru Sıralama Nedir? Makyaj yüzyıllardır insan yaşamında yer almakta ve pek çok alanda kullanılmaktadır. …
  • Makyajda Doğru Sıralama. Her şey gibi makyajda da bir uygulama sırası var. …
  • Yüzünü Hazırla. …
  • Yüzüne Baz Uygula. …
  • Fondöten Sür. …
  • Kapatıcı Uygula. …
  • Aydınlatıcı Uygula. …
  • Allık Sür.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.