DOLAR
32,4538
EURO
34,4903
ALTIN
2.473,86
BIST
9.568,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
KİTAP

DUDAK DOLGUSU

DUDAK DOLGUSU
20.03.2023 00:38
0
A+
A-
Reklamlar

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak dolgusu; gelişen teknolojinin, gelişen estetik çalışmaların verdiği kalite ve profesyonellikle birlikte en çok tercih edilen işlemler arasında yer alıyor. Erkek ve kadınlar tarafından seçici bir şekilde yaptırılan dudak dolgusu hem kolay ve pratik hem de son derece profesyonel bir şekilde yapılıyor.

Alanında uzman estetik cerrahlar tarafından yapılan bu işlemi, kalitesinden taviz vermeden ve tamamen doğal bir görünüm sunan DNZ Poliklinik bünyesinde yaptırabilirsiniz. Dudakların doğal yapısını ve doğal rengini bozmadan yapılan bu işlem minimum 6 ayda bir kontrol ettirilir.

Alanında uzman estetisyenler tarafından yapıldığı için tüm süreç büyük bir özenle yürütülür. Hem öncesinde hem işlem esnasında hem de sonrasında gerekli olan tüm bilgiler hastalara iletilir. Dudakların daha dolgun görünmesi, yüz ile daha simetrik bir hâl alması için yapılan profesyonel bir işlemdir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılıyor?

Doğal bir görünüm elde etmek ve dudakların doğal renginde bozulmaya sebebiyet vermemek amacıyla dudak dolgusu, doldurma yani enjekte yöntemiyle yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından onay alan malzemeler kullanılarak dudaklar altlı üstlü ihtiyaç duyulduğu şekilde dolduruluyor. Dolgu maddesinin ya da iğnenin acısını hissetmemeleri amacıyla hastalara lokal anestezi uygulanabilir. Uygulanmadığı takdirde de hiçbir ağrı ya da acı hissedilmeksizin rahat bir şekilde dolgu işlemi yapılıyor.

Alt ve üst dudaklara çift taraflı bir şekilde uygulanabileceği gibi, tek taraflı şekilde de yapılması ve simetri kazanmak amacıyla da oldukça önemli estetik bir işlemdir. Bu nedenle istek ve ihtiyaca bağlı olarak hem kadınlar hem de erkekler tarafından sık sık tercih edilir.

Kalıcı Dudak Dolgusu Neden Yapılır?

Yüz hatlarına oranla çok ince dudak yapısına sahip olanlar, estetik açısından kendilerini iyi hissetmeyebilirler. Hem görünüm açısından dudaklara güzellik kazandırmak hem de kalıcı bir şekilde dolgun dudaklara sahip olabilmek amacıyla kalıcı dudak dolgu yapılır. 6 ayda bir kontrol edilmesi gereken dolgular tazelenebilir ve uzun ömürlü olması da profesyonel bir şekilde sağlanabilir.

Dudaklarınızın dolgun ve doğal bir görünüme kavuşması hem estetik açıdan güzel görünmesi hem de cinsellik açısından partnerinizi daha doyurucu olması amacıyla DNZ Poliklinik kapsamında yaptırabilirsiniz. Profesyonel çalışanları sayesinde, her zaman %100 oranında memnuniyet almaya devam ediyor.

Dudak Dolgu Tedavi Yöntemleri

Çekici dudaklara kavuşmanın en maliyetsiz ve en acısız yöntemdir. Bu alandaki uzmanlığı ile her zaman en çok tercih edilen kurumlardan biri olan DNZ Poliklinik, ister geçici ister kalıcı yaptırarak tamamen ihtiyacınıza yönelik hizmetler sunuyor.

Dudakların inceliği fotoğraflandıktan sonra hangi tedavi yönteminin kullanılması gerektiğine dudakların yapısına ve yaş grubuna uygun şekilde uzman tarafından karar verilir.

Gerekli tüm bilgilendirmeler hastaya yapılır ve onay alındıktan sonra işleme geçilir. En çok tercih edilen estetik işlemlerden biri olan dolguda, tam olarak dudağa ya da dudak çevresine enjekte gerçekleştirilir.

Dudak Dolgu Sonrası

Tüm estetik işlemlerden sonra dikkat edilmesi gereken hususlar olduğu gibi kalıcı dudak dolgu sonrasında da dikkat edilmesi gereken hususlar elbette mevcuttur. İşlem yapılır yapılmaz önceki dudaklarla şimdiki dudaklar arasında gözle görülür derece fark meydana gelir.

Kısa sürede etkisini göstermesi ve sonrasında dudaklara çok sıcak ya da çok soğuk temastan kaçınmak gerekiyor. Aynı zamanda anestezinin etkisi bir süre daha geçmeyeceği için dikkatli olunmalı ve sert olan çiğneme hareketlerinden, dişleri dudaklar ile temas ettirmekten kaçınılmalıdır.

İğnesiz Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Lokal anestezi verilere yapılan ve kısa sürede normal yaşama dönülmesini sağlayan iğnesiz dudak dolgu işleminin en büyük avantajı hyaluron pen kullanılmasıdır. Bu işlem sayesinde dudaklarda herhangi bir delik meydana gelmez.

İğneli enjekte durumlarında dudaklarda normal olarak şişme ya da morarma gibi görünümler meydana gelebilir. Ancak iğnesiz olarak yapılması sonucunda dudaklarda hiçbir reaksiyon meydana gelmez ve bu durum hastaları gerçek anlamda motive eder.

Dudak Dolgusunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Ömürlük olarak yapılan bir dolgu işlemidir. Ancak estetik işlem olduğu için, kalıcı olmasına rağmen, 6 ayda bir kontrol ettirilmesi gerekir. Dolguların çürüme, erime ya da güçlü bir darbe sonucunda patlama gibi reaksiyonları oluşabilir. Nadiren görülse de, mutlaka uzman doktora başvurmak gerekir.

Doğal Dudak Dolgusu Yaptıranlar

İğneli ya da iğnesiz şekilde yapılan ve işlemi yaptıran herkesi bir hayli memnun etmeye devam ediyor. Özellikle de çok ince dudak yapısına sahip olanlar, bu işlemi yaptırdıktan sonra daha güzel görünmeye ve çok daha çekici, dolgun ve doğal renkli dudaklara sahip olduklarını da belirtiyorlar.

Alanında uzman personelleri ile her zaman daha kaliteli şekilde hizmet veren DNZ Poliklinik ile sizler de çok dolgun ve doğal duran, yüzünüz ile simetri kazanmış olan dudaklara sahip olabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Dudak dolgusu ne işe yarar?

Dudaklar için uygulanan dermal dolgu tedavisidir. İnce dudaklara hacim katabilir, pürüzsüz dudak şekli sağlar ve ayrıca dudaktaki yara izlerini tedavi eder.

Dudak dolgu maddeleri nelerden oluşur?

Dudak dolgu maddeleri, ciltte doğal olarak bulunan bir madde olan Hyaluronik Asit (HA) maddesiinden oluşmaktadır. Birçok güzellik ürününde bulunan hyaluronik asidin farklı türleri bulunmaktadır ve hangisinin size uygun olduğu doktorunuz tarafından belirlenecektir.

Dudak dolgusu tedavisi güvenli mi?

Kozmetik bir tedavidir ve tüm tıbbi işlemler gibi, her zaman bir şeylerin yanlış gitmesi ihtimali vardır. Bununla birlikte, deneyimli ve nitelikli hekimler tarafından gerçekleştirilirse, bu güvenli bir işlemdir.

Dudak dolgusu acı verir mi?

Acı verici değildir. Ancak elbette, rahatsızlık düzeyi çoğunlukla doktorunuzun tekniğine ve kendi ağrı toleransınıza bağlı olacaktır.

Dudak dolgusu işlemi nasıl yapılır?

İşlem öncesinde dudaklar uyuşturulur ve ardından ince iğneler yardımı ile deri altına dolgu yapılır. İşlem 20 dakika sürer. Tedaviden sonra genellikle şişlik oluşur, ancak geçicidir.

Etkisi ne kadar sürecek?

Dudak dolgusunun kalıcılığı en az 6 ay sürecektir. Ancak gerçekte tedavilerin 12 aydan daha uzun sürmesi ihtimali de düşük değildir.

Dudak Dolgusu Fiyatları 2023

Etkili bir şekilde yapılan ve sonuçları harikalar yaratan dolgu için, her zaman uygun fiyatlar sunan DNZ Poliklinik, bu açıdan da müşteri memnuniyetini elde etmeyi başarıyor.

Hem uzman kalitesiyle yapılan hem de tamamen yüz hatlarına uygun şekilde yapılan dudak dolgusu, avantajları ve yüksek standartları kapsamında özel 2023 fiyatlarına da sahiptir. Dudak dolgusu fiyatları 2023 hakkında bilgi almak için bizlere hemen ulaşabilirsiniz.

DNZ 

İLETİŞİM

Bizimle İletişime Geçin!

KVKKHasta Açık Rıza Metniİnternet Sitesi Çerez Aydınlatma Metni

Menü

Hizmetlerimiz

İletişim

Adres: Sultan Selim Mah. Büyükdere Cad. Behçet Sokak No:2 Büyükdere İş Merkezi K:2 D:3 Kâğıthane / İSTANBUL

Telefon: 0850 590 48 76

Whatsapp: 05551445919

GSM: 0507 385 59 19

Mail: info@dnzpoliklinik.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.